xhbgns benim liseden, üniversiteden arkadaşlarım bile bilmez mesela hamileliğimi çünkü yakın görmüyorum kendime. Kuzenlerim biliyor onlar da bilmezdi normalde ama hep beraber 2024′te doğurasımız geldiği için mecbur öğrendiler 😂 arkadaş olarakta 5 parmağın 5′ini geçmez öğrenen arkadaşlarımın sayısı 🙏 Hem eşimin hem benim akrabalarımın çoğu halâ bilmiyor hamileliğimi kayınvalidem, annem nazara inandığı için söylemiyor kimseye. Gezdiğim yerleri de yalan yok paylaşıyorum. Balayına,tatile vs gitmemiştim çalışmamız gerekti hemen de hamile kalmıştım o yüzden geçen haftalarda tatil yaptık eşimle 1 hafta, 6 aylık hamileydim. Kendimizi atmadan sadece gittiğim yerlerin fotoğrafını atıyorum 🤭 dediğim gibi sosyal medyada hamile olduğumu hiç yansıtmadım, bekarken nasılsam şimdi de öyleyim 😂 Güzel şeyler sır gibi saklayınca gerçekleşiyor 🙏🩷 Ben eşimle tanıştım, isteme oldu, söz kesildi, nişan bile oldu bunları bile düğüne 2 hafta kala paylaştım 🥰 zaten nişandan hemen 1 ay sonra olmuştu düğünümüz. Bir sevgilim olduğunu bile kimseler bilmedi aylarca 🫠 Biz yıllardır tanıyoruz birbirimizi ikimizi de ayrı ayrı tanıyanlar siz ne alaka, nerden tanıyorsunuz birbirinizi demişlerdi 😂