xhbgns size katılıyorum 🙏 benim hamileliğimi sadece eşim,annem,babam ve ablalarım ve 2 kuzenimden başka kimse bilmiyordu. 4.buçuk aylık hamileyken eşim kendi ailesine söyledi. Akrabaları öğrendiğinde 5 buçuk aylık falan hamileydim. Şimdi 7 aylık hamileyim illaki hamile olduğumu öğrenen akrabalarım, arkadaşlarım var ama onlar da sosyal medyadan öğrenmedi. Sosyal medyamda sürekli hamileliğini paylaşan, her anını paylaşan tanıdıklarım da ya çok erken doğurdular ya da bazı sıkıntılar yaşadılar. Özellikle 1 arkadaşım vardı kendi ağzıyla duydum birkaç kişiye nispet paylaşım yaptığını. Şimdi çocuğunu 1 yıl boyunca izole etmek zorunda, çocuğu çok hasta oluyor. Herkesin hakkında hayırlısı gerçekten 🙏
Bir de şöyle bir şey oldu bizde ben ve 3 tane kuzenim evlendiğimiz gibi hamile kaldık hiçbirimiz de paylaşmadık, hatta büyüklerimizden kimden neyi saklıyosunuz sanki evli değilsiniz de dostunuzdan mı oldu gibi tepkiler de geldi 😂 Biraz daha geç çocuk sahibi olan 2 kuzenim de yalan yok hamilelikte her şeylerini paylaştılar, hangimiz kârlı çıkıcaz bilmiyorum 🫠