Smr28 Mihriii-98 benm gelmedi nişan, ama geldiyse sizin yakındır. Benmde beyaz akıntım oluyor akıntıyla beraber biraz su da var sanki
Ayse_Nuryusuf01 Bugünü saymazsak son 11 bekliyorum bekliyorum gelen giden yok içerde rahatı yerinde galiba ama ben artık zorlanıyor ve biran önce doğsun kucagımda olsun istiyorum
Yessiimm GulbenErhan gece gündüz ağrılar aynı bende şuan mesela belimden karnıma ağrı giriyo 😑 yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum apartmanın çömelerek evi komple siliyorum ördek yürüyüşü yapıyorum eşimin desteğiyle hurma yiyorum bu şekilde ☺️
Smr28 Mihriii-98 geçenlerde doktor eliyle baktı parmağını bıraktı açıklık yok dedi. O çatı muanesiydi sanırm pek bişey demedi
Merveasyam Bende 38 haftalığım bugün , adet olacakmışım ama olamıyorum gibi bi ağrım var ilk bebeğimi 38 haftalıkken doğurmuştum 2. Bebeğim ne zaman gelir beklemedeyim . Korkmuyorum kolay olacağına eminim Allah’ın izniyle
Mihriii-98 Smr28 benim 1 cm açılmam olduğunu söyledi çatımda biraz darmış 3500 kiloya kadar normal doğum yapabilirsin dedi
Betul709 Yessiimm 13 gün kaldı benimde yalancı sancılar duygularımla oynuyor. Ha doğuruyorum diyorum sonra sancılar hafifliyor. Nişanımda geldi cuma günü.2 haftadır nstde sancılar çıkıyor ama düzensiz. Bekliyorumm😶🌫️
Yessiimm Betul709 sende bu belirtiler var yine bende tık yok 😂 sadece ara ara sancılar yokluyor o kadar 🙃
Kedisevercan Yessiimm sağlıkla mutlulukla inşallah 🙏 bebeğiniz kaç gram. Bizim 2730 grammış 38i doldurduk bugün. Küçük diyorlar bebeğime 🤢🤢 38+3 te sezeryana gidicez
Yessiimm Kedisevercan inşallah 🌸 37+5te kontrolümüz vardı 3100 grdı ama önce hafta yanlış ölçülmüştü bende çok üzüldüm gelişmemiş falan dedi dr moral bozdu açıkçası başka drden randevu alıp gittiğimde herşey yolunda olduğunu söyledi kilosu boyu gelişimi .. sizde de öyle bi durum olabilir mi ?