fatmapamukyildirim Kızlar ilk hamileliğim oldukça da tecrübesiz ve heyecanlıyım. Biberonları araştırdım ama philips avent çok öneriliyor. Yakın bir arkadaşımda Lansinoh almış çok güzel diyor Sizce hangisi mantıklı yada farklı marka öneriniz var mı ?
Gul2808 fatmapamukyildirim oğlumda avent cam almıştık bir büyük küçük daha uyguna geliyordu o zmn öyle almıştık. Şuan ikinciye hamileyim biberonlarimiz duruyor gerek olursa kullanırız başlığı ayrı satılıyor çünkü yeni başlık alıp kullanirim
fatmapamukyildirim OguzMoms 2 boy mu aldınız büyük boyun yanında 1+ ay yazıyor yani ilk doğduğunda kullanıma uygun değil mi oluyor bu💕
OguzMoms fatmapamukyildirim İkiside ilk kullanıma uygun bence bana ilk hamileliğimde kardeşim hediye almıştı büyük boyunu gerek kalırsa küçüğünü alırım diye düşünmüştüm almadım sonra hep büyüğünü kullandım ama benimki cam olandan şimdi küçüğünü almak istiyorum boyut olarak
emelldemir OguzMoms ben sadece o yüzden tedirgin oldum evimin parkeleri mermer yere falan düşürse kırılabilir diye 😊 oyuzden sordum da
Beyaz0172 ben de dr browns ın ikili seti var ebebekte uygundu fiyatı onu aldım kolik olmaması için aparatı vs var
OguzMoms emelldemir İlla ki kazayla düşüp kırılabilir benim kardeşim 2 kere kırdı mesela dikkat etmek lazım sanırım 🙂