Bebekkalpben elisakaraca001 aslında normal ama bana yaramıyo sanırım çünkü diğer yazdıklarını tüketmiyorum 🙈 vücut yapısı galiba ya annem ben hamileyken kapı gibi olurdum sen zayıfsın diyo teşekkürler genlerim 😂
Orianna95 Nur5541 cnm evlendiğimde 54 kiloydum zannedersem ama bazı nedenlerden dolayı çok kilo aldım 80le hamile kaldım bende çok takıntılıydım kilo bir şekilde verilir çok kafana takma
Bhr075 sonsuzmasalim Whahahahahha ayni ben 35 haftalığız 25 kg aldim doktor beni hasliyo valla her gittigimde🙈😂😂
sonsuzmasalim Bhr075 geçmiş olsun bize🙄😂 benimki bir şey demiyor Allahtan 😅 kaç kilo ile hamile kalmıştın?
SerSel Nur5541 Sizin evet bir gariplik var😊Ben 14 haftama kadar 4 kilo vermiştim 45 kiloya düştüm 😃Kişiden kişiye göre değişiyor tabiki ama çok alarak gitmemenizde fayda var çünkü ileriki dönemlerde zaten alıyorsunuz😊
filizefsa Nur5541 bende hamile kaldığımı fark etmemiştim 6haftalıkken öğrendik 4bçuk kilo falan almıştım ama yemek kokusu midemi kaldırıyodu gece kalkıp yiyodum sebebi oymuş 🙂
Bhr075 sonsuzmasalim Evrim’e bak simdi🤣 Mayıs’ta dugunum oldu 73 kg dum 65e düştüm balayına gittim geldim 5 kg almisim oldum 70 hafta 2 hafta sora hamile olduğumu öğrendim su an 94 kiloyum 70 ile hamile kaldım yani🙈
sonsuzmasalim Bhr075 maşallah canım 😅 boyun kaç ki senin? benim boy 155cm ve 60 ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum ve basenlerim çok ağırıyor kilodan dolayı 😭😔 sendede oluyor mu öyle?