gokyuzu777 Kızlar merhaba , kayseride dr Mustafa taş a tüp bebek sürecinde olanlar var mı,, toplanalım:)
gokyuzu777 gata çok sevındım sizin adınıza hayırla gelsin saglıkla ins :) ilk denemede mi oldu? Benım amh 0.2. Eşimde sorun yok. Yumurta toplama yapıldı 1 tane toplandı. Bu ay rahım dinlendirme verdi diğer ay yine yumurta toplanacak. Adetlerım hep duzenlı ama ilaçlardan dolayı duzen bozulur diye cyclo progynova diye bi ilaç verdi. 18 inde son ilacı içtm adet olmayı bekliyorum şu an
Donthappymom gokyuzu777 seni anlıyorum canım rabbim emeğinin karşılık verir inşallah rabbim isteyen tüm annelerin kucağını boş bırakmasın inşallah ☺️☺️
gata gokyuzu777 benim de çikolata kistim vardı canım ilk denemede oldu ☺️ hep inandık hep pozitiftik eşimle. Siz de psikolojinizi bozmayın emin olun inandıkça daha da güzelleşiyor her şey 🩵 Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 🫶🏻
Bbdk gokyuzu777 bende şuan tedaviye başlamadan önce kist çıktığı için o ilacı kullanıyorum bittikten sonra kaç gün içinde regl oluyorsunuz
gokyuzu777 Bbdk ben son kahverengi ilacı 18 ocakta aldım. Dünden beri kahverengi ve açık pembe 2-3 damla kadr lekelenmem vardı son 2 saattir kesildi hiçbşr sey yok. Beklemedyım :( kuzenim ilac bittikten 5 gun sonra adet oldugu soyledi
Bbdk gokyuzu777 fazla değilmiş allahtan tedaviye başlıcam diye sevinmiştim ama zaman geçmek bilmiyor gerçekten insan sabırsızlanıyo
gokyuzu777 Kubra6642 umarım olumlu sonuc alırsınız. Histeroskopi yaptıracagım ben de. 3 kez opu yapacakmıs. Düşük amh ile. Agrılı bir islem mi? Adetten hemen sonra mı yapılıyor? Kacıncı gunde oldunuz ?
Kubra6642 gokyuzu777 adet bitti 2 gün sonra oldum korkulacak bir islem değil ağrı o kadar olmadı bende opu da daha çok ağrım olmuştu