Dilara_erc1 mombarbie_ vallahi 35. haftadayız daha bebiş makat gelişi ayakları aşağıda eşek sıpası dönmüyor😂😂😂😂
mombarbie_ Dilara_erc1 mmm tehdit edin 😅 36da yönlendirme egzersizleri yapabilirsiniz doktorunuza danisarak
Dilara_erc1 SumeyyeTpl benimki arada bir yan yatıyor arada bir makat gelişi keyfine göre ama hiç başaşağı dönmeye niyetli değil beyefendi 35. haftadayız galiba normal doğum olmayacak😂
Dilara_erc1 Bebek büyüdükçe Makat gelişi çok zor oluyor ayaklarıyla sürekli aşağıya vuruyor ve çok acı verici bir şey Bazen çığlık atıyorum o kadar acıtıyor
SumeyyeTpl Dilara_erc1 ay deme öyle burda ne hikayeler okudum 37 de dönen olmuş sonra 38 de tekrar dönmüş fln allahtan umut kesilmez belki bebiş sana acırda döner 😅🥲
Mervs 31 hafta olacagız bugün muaynem vardı ve bebiş popo aşagı duruyor geçen ay baş aşagıydı bu ay poposunu aşagıya getirmiş 3 hafta sonra tekrar gelin dedi inşallah dönmüş olur 😊
SumeyyeTpl Mervs 😂😂 ay allah iyiliğini versin bu bebişlerin elinden ne çekiyoruz ya resmen keyiflerine göre hareket ediyorlar
Mervs SumeyyeTpl evet gerçekten öle 😂 ve baya uzun zamandır baş aşagı duruyordu ve riskli gebelik yaşıyorum o yüzden hep bi tedirgindik şuan doguma az zaman kaldı sayılır ve şuanda poposu aşagıya gelmiş😂😂😂
SumeyyeTpl Mervs aman aman sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin ister önce poposu çksın isterse başı bişey olmaz 😅
Mervs SumeyyeTpl yok ettigimiz duaları tam yapalım önce bacaktan gelmesi çok tehlikeli Allah korusun nefessiz kalıp ölen bebekler olabiliyormuş duymuştum daha önce Allah korusun. Hayırlısıyla gelsin normal bi şekilde
SumeyyeTpl Mervs bacaktan gelirse zaten sezeryan olur en sağlıklı hayırlı gelecekse öyle gelsin inşallah
Esraaaas SumeyyeTpl bende 21 haftalığım bebeğimin hangi pozisyonda olduğunu bilmiyorum doktora soracağım gittiğimde ama bu haftalarda hangi pozisyonda olması gerekiyor bas aşağı için erken ve tehlikeli değil mi
SumeyyeTpl Esraaaas yok dönse bile doğum kanalına girmeden diğum başlamadıgı için sorun olmuyor kimilerininki 16. Haftadan dönüyor baş geliş oluyor dönse keşke iyi olur