SumeyyeTpl Kızlar 29 haftalık hamileğim buralarda okuduğum kadarıyla bu haftalarda ya makat yada baş geliş olması gerekiyor ama benim bebeğim hep yanlarda oynuyor pozisyonmu seçemedi daha erkenmi anlamadım normal mi bu
denizalismom SumeyyeTpl ben32 haftalığım geçen hafta hareketlerini kasıklarımda hissetmiştim. 2 gün sonra göbek deliğimin üstünde hissettim. Dün doktor baş aşağı pozisyonda olduğunu söyledi. Dönebiliyorlar sürekli doğuma kadar değişebilir normal dedi 🥰🌸
mombarbie_ SumeyyeTpl şuan erken tehlikeye atmayın derim ilerleyen haftalarda dönmezse doktor izniyle yapabilirsiniz ama acele etmeyin genelde %90 ı dönmüş oluyor 32ye kadar
SumeyyeTpl mombarbie_ ya anladım o zaman bekleyeceğim zaten bir dahaki kontrolum 31. Haftamda o zaman doktor birşeyler söyler umarım
Dilara_erc1 mombarbie_ vallahi 35. haftadayız daha bebiş makat gelişi ayakları aşağıda eşek sıpası dönmüyor😂😂😂😂
mombarbie_ SumeyyeTpl siz sorun ama şuan için sorun edilecek birşey yok benimde yan yatıyordu 31 de döndü 4 haftadır baş gelişiz
A12_S07 SumeyyeTpl valla en başından beri baş geliş olan bebeğim 35 de yan döndü hiç belli olmuyor doktor döner daha dedi umarım döner 😐
Aysennur1 Bende 26 haftalıkken gittim ters dedi ama döner erken dedi kontrole gidince, göreceğiz artık dönmüş mü 😄
SumeyyeTpl Iremakn dönmesi için egzersizler varmış istersen onları yapabilirsin eğer normal doğum istiyorsan ☺️
Dilara_erc1 SumeyyeTpl benimki arada bir yan yatıyor arada bir makat gelişi keyfine göre ama hiç başaşağı dönmeye niyetli değil beyefendi 35. haftadayız galiba normal doğum olmayacak😂