ffckizannesi Dunyammmm bekle bencede pazartesiye olmazsan kan ver için rahat eder ve inşallah sende de vardır
ayyucebozt Dunyammmm benim de ilk testim böyle çıkmıştı görmekte zorlanıyorduk arkadaşımla ikinci kez test yaptım bir kaç saat sonra daha belirgin oldu. Ertesi gün kan verdim 238 çıktı şuan 12.haftadayız. İnşallah test yanıltmaz seni de
Dunyammmm ayyucebozt qy suan okadar mutlu oldum ki resmen benm testimle aynı testin 🤭 regl olmadım hala 3 gündür olacak gibiyim sürekli afedersin birsey geliyor gbi hissediyorum gidiyorum lavaboya yok . Sendede oldumu
Semanur_AkMo Dunyammmm bende de şu an böyle çıktı inşallah gönlümüzdeki gibi olur benim de reglime 2 günüm var 🙏
Dunyammmm Semanur_AkMo Ay inşallah Rabbım nasip etmiştir ikimizde 🧡 regl günü birdaha yap bakalım ne çıkacak
ayyucebozt Dunyammmm bende en belirgin şeyler göğüste aşırı hassasiyet acı, sürekli açlık ve sinir vardı. Aslında regl belirtileriyle aynılar ben hiç beklemiyordum. Bence bir test yaptır hemen için rahat etsin. İnşallah gönlüne göre olur
Dunyammmm ayyucebozt azonce pembe leke geldi afedersin silince . şimdide girdim küçücük Bi damla olacak şekilde çok çok özür dileyerek söylüyorum pıhtı geldi niye bile olduki anlamadm ya
ayyucebozt Dunyammmm canım normalde yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe ve çok az miktarda gelir. Pıhtı dedin kafam karıştı. Bir an önce doktora gidip kan testi yaptırmalısın. Eğer gebelik varsa 2 gün sonra tekrar kan tahlili istiyorlar dış ya da kimyasal gebelik olup olmadığını anlamak için.
Sariozkya Dunyammmm benimde belirtilerim aynıydı hatta testim de aynıydı ve Şuan 10 haftalık gebeyim. Beklemeekten başka yapacağınız bir şey yok çünkü doktora gitseniz kan değeriniz yüksek çıksa bile bekliyorlar ki değer daha da yükselsin. Siz sabırlı olun testi tekrarlayın koyulaştıkça kan verin 😊
ayyucebozt Dunyammmm bence kötü bir şey yoktur. Yarın kan testi yaptırın güzel haberlerinizi bekliyorum 🥹
Dunyammmm Sariozkya maşallah sağlıkla kucağınıza alın🧡 bugün pembe leke geldi içinde bir iğne ucu kadar afedersiniz minik bir pıhtı vardi ya kimyasal yasadm yada regl çeviriyor snirm
Sariozkya Dunyammmm bende de pembelik geldi hatta birkaç gün sonra pıhtı geldi hatta düşük zannettim burda forum açmıştım ama şükür hiçbir şey olmadı. Sancılı olmadığı sürece korkma diyor sürekli doktorlar
Dunyammmm Sariozkya aaaa gerçekten mi eğer regle çevirmezse ben yarn giderim Bi doktora . Pembe leke çok gelmismiydi ve pihti