Asyaeylul2816 hyena yumurtlama zamanını hatırlıyorsan üstüne tam 14gün say eğer gebelik varsa 14.adet olmazsın testte pozitif silik bir çizgi görürsün
hyena Asyaeylul2816 bugün ilişkinin üzerinden 14. Gün yumurtlama akıntısı en çok ilişki zamanı gelmişti test ile takip etmedim öyle gelişi güzeldi yani adetime 10 gün kala ilişki ve akıntı oldu adetim 4 gün gecikti hala tık yok meme hassasiyeti bulantı uyku hali var
Asyaeylul2816 ifakatt96 ilk 5-10dk içinde çıkarsa gebelik vardır sonrası yanlış bilgilendirir ve eğer yumurtlama belirtinizi hatrlıyorsanız üstüne tam 14gün sayın 14.gün adet olmadı iseniz gebesinizdir testte çok silik bir çizgi hemen çıkar
hyena Asyaeylul2816 yok daha yapmadım sabah ilk idrarla yapıcam ama şimdi az kahve leke geldi tuvalette adet olacak gibide değilim ağrım vs yok sabahı bekliyim dedim
Asyaeylul2816 hyena tutunma lekesi olabilir inşallah hamilesinizdir banada haber verin heyecan yaptım🥰
hyena Asyaeylul2816 hayırlısı olsun tabi ben adetimden bişey anlamadım valla dün oldum bugün 1 yada2 kez kan geldi kesildi doktor yolu gözüktü bana 😅
Asyaeylul2816 hyena yoğun bir kanamalıydı belki yerleşme kanamasıdır ben hiç yaşamadım ama test yapsaydın yine sen
hyena Asyaeylul2816 her zamanki gibi yoğun değildi oğlumda olmuştu yerleşme açık pembe leke şeklindeydi 1 kere gelmişti üstünden biraz geçsin bakalım belirti olursa yaparım