Sofiaa ilk muayenede 2cm açıklık vardı bebek kanala yerleşmiş zaten en geç yarına doğum gerçekleşir dedi yatış verdi miad dolması deniuomus bu duruma kaka yapma ihtimalini göz ardı edemeyiz dediler 11 gibi doğumhaneye alındım heemn suni sancı verilemdi kendi saniclarim takip edildi nst de varmış benim hissettiğim bı ağrı yoktu öğleden sonra verilemeye başlandı sancı ilk dozda zorlama olmadı hafif hafif hissettim dışarda benim ailem eşimin ailesinl herkes bekliyodu telefon isteyip onları aradım hatta ben şuan çok iyiyim boşuna beklemeyin hepiniz diye aradım çünkü ilk doğumum olduğunu yavaş ilerleyecegini söylüyordu her gelen 2 doz verildi akşama doğru aşırı sancım yokdu yine dayanılır gibiydi gece 12 den sonra kalkma izin verdiler yavaş yavaş artık egzersiz yapmaya çalıştım ama kahvaltı bile yapmadığım için başım döndü yapamadım 😅 sezeryana gitme ihtimalime karşı bişey yemeden gelmiştim ve su bile vermediler onun sebebini bilmiyorum zaten 12 den sonra zorlamaya başladı benide artık dayanilmaz hale gelmeye başlamıştı çok kivraniyodum açılmam da yarım santim ilerliyordu her gelmlerinde sonlara doğru farkettim ki açılmaya bakarken onlarda biraz açma icin zorluyorlar daha sık gelmeleri için çağırdım hep sessiz cekemye çalıştım hep sancımu dualar salavatlar tekbirler bı ara ezan bile okumusum ebe gülmüştu bana😅 gece 4 e yakın artık dayanamiyorum nolur bişey yapın demeye başladım eşimde dışarda çıldırmış sabah oldu sezeryana bari alsınlar diye ki ikimizde mecbur kalmadıkça sezeryan istemiyorduk doktor geldi en son açılmama baktı 7 cm dediler bakarken suyum patladı bilerek mi patlatti yanlışlıkla mi oldi bilmiyorum eğer doğru ikinirsan seni doğuma alicam dedi derin nefes al var gücünle ittir dedi gebeliğim boyunca çok video izeldim bu konuyla ilgili asla bagirmadim nefesim kesilene kaadr ittirdim 4 5 ikinmada kafayı gördüler kafasını gördük dediler öyle rahatladıki iccim çok az kaldı dedim hemn kaldirdirlar çatala götürdüler 5 yada 6 ıkınma hatırlamıyorum içimden sıcacık bişey aktı gitti o anda bı çığlık atmışım kayınvalidem duymuş dışardan 😅sadeve ben kalmıştım zaten doğumhanede hemn ayaklanmis onlar zaten doğdu diye hatta ebede ikinirken bagirmadin bebek çıktı bağırdın deyip güldü 😅😅minigimi verdiler hemn o arada maalesef kesi vardı dikisim yapıldı 😢😢17 saat sürdü ama bunun 4 5 saati yoğun geçti benim için hatta tıp fakültesinde yaptım ben doğumu gece olduğu için sırayla uyuyolarmis sanırım bana doğum yaptıran doktor 3 yıllık hekimmis baş hoca benim dikisim yapılırken acil biseymi oldu niye doğuma aldınız diye azalrdi🧐ona kalsa ogleni bulurmusum allah razı olsun İsmail hocamdan😅 bakalom bu doğumum nasıl olucak