Konuşacaklar. Hem de çok konusacaklar. Ananiz konuşacak , kayinvalideniz konuşacak. Komşunuz konuşacak. Komşunuzun eltisinin kızının kuzeni bile konuşacak. Herkes bir şey söyleyecek. Zor ama olabildiğince takmamaya çalışın. Konuşacaklar ama bir zaman sonra yorulacaklar. O bi zaman dediğimde çocuk büyüdüğünde falan jsjajajsj
Çocuğum eve geldiğinden itibaren ilk banyosu hariç her işini kendim gördüm. Çünkü annelerimiz , büyüklerimiz sağolsun destek oluyorlar ama bizler bu desteğe alışıp yarın oburgun yanlız kaldigimizda zorluk yasayabiliriz. Bu yüzden her şeyi kendim yaptım. Sadece yıkamayı bilmediğim için ilk kayinvalidemi izledim. İkincisin de ben yıkamak istiyorum dedim ve yıkadım. Annem ve kayınvalidem gittiğinde de hiç zorlanmadım.
Eviniz dağılacak - pislenecek - yemek , kahvaltı yapamadığıniz olacak - duş alamadiginiz zamanlar olacak. Bu dönem içerisinde ne olur kendinizi bunaltmayin. Çünkü kısa bir süre icerisinde bunlar da geçecek. Ve bunu bir tek siz yasamiyorsunuz. Her anne bu yoldan geçmiş oluyor . Siz zamanla bebeğinizi tanıyacaksınız bir düzen oturtacaksiniz.
Evet yemeğin olması , evin düzenli temiz olması önemli olabilir ama önceliğiniz çocuğunuz ve kendiniz olmalısınız. Siz iyi olursanız o bebeğe iyi bakabilirsiniz.
Sevgiler 💜