Saçlarım inanılmaz uzadı ve artık bakmakta zorlanıyorum. Kestirmek istiyorum ama çevremde hamileyken saç kestirmek kötü şeyler getirir diye bir batıl inanç var. Batıl şeylere normalde inanmam ama hamile olduğum için tedirgin oldum. Sizce ne yapmalıyım 🥲

Birmumdur Hamileiken ben kendime colka kestormisdim hicbiseyde olmadi ben oyleseylere inanmam

Birmumdur koruyub sakliyn Allahdir Allah korur sac yok kesince ne olucakki😂 inanmayin oyle diyilislere

Birmumdur Dediğin gibi batıl inanç bana göre bu düşünceler deli saçması kestir tabi ki insanlar harbi kafayı yemiş neler öğreniyorum 😒😂😂

Birmumdur 3 kez kestirdim hafifledim bisey de olmadı saçma hurafe şeyler. Sadece boyatmadım çünkü kimyasal olduğu için doktorum da izin vermedi zaten. Ama kesmek kesinlikle yanlış değil

Hurafe kısmına inanmıyorum da ama şey okumuştum doğru mu bilmiyorum düşününce bana mantıklı geldi saçlar kesildiğinde vücut enerjisini besinleri vs saçlara yöneltiyormuş uzaması için hani bebeğe daha az besin gider gibi bişey okumuştum ama yani rahatsız ediyorsa kestirin bence rahatlarsınız

Birmumdur yok canım banada dediler hamilelikte de loğusalıkta da kestirdim yani

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏 benim için kıymetliydi

Birmumdur derleeer derleeer herşeyi der onlar. Dinleme git kestir rahat et. Doğumdan sonra feci dökülecek. Bebekle de kuafore gidemezsin ilk zamanlar çok zor.