ArasCagla dilaraRecep hastaneden ve doktorlardan memnun kaldiniz mi bende orda dogurmayi dusunuyorum normalde kontrole bile gitsem suratimiza bile bakmiyor doktorlar da
dilaraRecep ArasCagla ya hastanede tek kişilik odadaysan güzel ben iki kişilik odadaydım doktorlarda bazısı nasılsın diye sorar bazısı sormaz sürekli doktor değişiyor günde 2 kez doktor değişiyor 9 da bir doktor geliyor 16 da bir doktor geliyor
dilaraRecep Bmbe21 bazılarının eşi vardı refakatçi olarak cnm sıkıntı yapmamışlardı ama cidden zoraki durum olursa oluyormuş
mervederin dilaraRecep çok hayırlı olsun 🥰 bende çarşamba günü orda yapacağım beni de 7.30 da çağırdılar da bir şey merak ettim anesteziye siz mi karar verdiniz çünkü ben komple bayılmak istiyorum aks halde asla dayanamam ikinci sezeryanım
karaguzelirem_ Konudan bağımsız bende şehir hastanesinin orda oturuyorum, cok geçmiş olsun bende Konak hastanesine gidiyorum orda doğum yapacağım bende planlı ve istekli sezaryen düşünüyorum.. allah evladınızı size bağışlasın inşallah
dilaraRecep Delidolu uyusukken de basıyorlar 2 sAtte bir basıyorlar son bir ikisi uyşuk olmadığın zamana geliyor acıyor yanıde abartıldığı kadar değil
dilaraRecep mervederin girmeden önce sordular ben belden istedim komplede yaptıra bilirisn sana kalmış
iremkayhan dilaraRecep merhabalar allah analı babalı buyutsun bısı sorucaktım ama ılk gebelıkte sert hareketler bebege zarar verıyor mu acaba