Gmzatgl adet gününe göre bilmiyorum benimki tüp bebek olduğu için ama ikizin betayla alakası var. 2 gğn sonraki yaptıracağınız tahlilde 2 katından daha fazla artıyorsa ikizden şüpheleniliyor. Mesela benim ilk tahlilim 148 2 gün sonra 548di 2karından fazla arttığı için bizde ümitlendik ve sonuç ikizler 👯‍♀️

Gulcannnnnnnn gözünüz aydın benimde sezeryan süreci kolay geçti herkes aman sezeryan olmaz inşallah çok kötü diyordu hiç zor gelmedi bana 🌸🙄

Gulcannnnnnnn maşalah Allah analı babalı büyütsün inşalah salihlerden eylesin bende 28 hagtamdayım şükür 1 sorunum olmadı bu güne kadar allah banada o haftalara gelmeyi nasip eylesin

SMZmiracle hayır bir defa bile kullanmadım hiç ,ama kullanan ikiz gebe arkadaşlarım çok vardı , bazıları doğuma kadar da kullandı , rahim uzunluğum hep iyiydi doğuma kadar hiç sıkıntı çıkarmadı 🍀

Taze sizin de hayırlı olsun :) , gerçekten zorlu bir süreç yaa özellikle şu an baya uykusuz ve yorucu geçiyor . Sizinkiler nasıllar şu an

• Taze bunu yanıtladı.

Anneskuzusu ben on gün öncesinde nemlendirici kremler ile başlamıştım ama lansinoh almamıştım , kesinlikle almam gerekirmiş hemen geçirdi , bir de ayva çekirdeğini suyun içine koyup bir gece bekletip o jeli sürünce de çok işe yarıyor

Elifttk
      Hiç olumsuz düşünmeyin son ana kadar ilerlersiniz inşallah, sütüm hemen geldi bir kızım tuttu ama diğeri çok çok zor tuttu , ebeler sağolsun bebekler iyice tutana kadar 3 saatte bir gelip 40 dk uğraşıyorlardı ,mama desteğine izin veriyorlar ve doğduktan sonraki ilk beslenme satılık olmaması için çok çok önemli , eğer sütünüz gelmez ise veya iyi tutmazlar ise bnce mamayı hemen verin , benim doktorum aptamil ve hip önerdi ben hip alıp gitmiştim bir hafta sonra kullanırken içinden böcek çıktı hiç tavsiye etmiyorum, aptamil de kabız yaptı şu an sma kullanıyoruz o güzel gerçekten

Gmzatgl benim adetim bir gün gecikmişti ve beta 986 çıkmıştı :) bazen alakası yok diyorlar ama ben olduğunu düşünüyorum , benim ilk sadece kanda çoktı sonra minicik bir tek kese göründü , beş gün sonra iki kese göründü 🥰

Taze demi yaa benim de öyle geçiyor :( şu an sabah mesaime kalktım bile 😭 bir kızımın da sürekli gaz sorunu var kafayı yenicem resmen

• Taze bunu yanıtladı.
        Pamuk, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Gulcannnnnnnn anason cayini için ve bir çay kasigi da ona verin bnm bebeklerde çok gazlı bn faydasını gördüm birde kantaron yağı sürüyor ayaklarının altına ve karnına masaj yapiyrm gece uykusuna geçmedn

Gulcannnnnnnn merhaba minik bir sorum daha var🫣 arabayı çok ataştırdım demiştiniz acaba açıldıktan sonraki uzunluğu ölçtünğz mü hiç. Asansöre uygunluğunu merak ettim internette bulamadım bilgisini😓