Bennureyla cennetb ebebek ve trendyoldan sipariş ettim. Ayrıca 3-6 ay arası almadım. Bebek kış geliyor . 3-6 ay arası yaz ayı. Yazlık sezon daha açılmadı. Gidip alırım diye düşündüm.
Bnurd cennetb e bebek alıyorum genelde bir de geçen LCW kupon vardı 3-6 ay zibinlari oradan aldım. Bu arada bence 0-3 aydan ziyade 3-6 ay ve 6-9 ay alın çabuk büyüyorlar neticede ben 0-3 ay aldım ama çok değil geneli 3-6 ay aldım bı kaç tanede 6-9 ay alıp kalanı ihtiyaca duruma göre alacağım
fthnf_ Şuanda H&M de indirim var, cinsiyet belli olmayanlar yenidoğan dönemi için orayı tercih edebilir. beyaz,ekru,toprak tonları olunca benim tercihim öyle oluyor. Bir de şubat ayında ebebek indirimi oluyor yıllardır, aklınızda olsun kızlar 💐
Yenianne6706 E bebek çok pahalı oluyor ama indirimini yakalamaya çalışıyorum. Trendyoldan ipektoshkids satıcısından aldım güzel de çıktı. Normal bebek mağazalarından da alıyorum.
Gulkar Bugün bebe giyimde zıpır marka 10lu hastane çıkışı sordum güzel kaliteli 750 lira dedi trendyolda daha uygun almayı düşünenler için