cennetb Yenidoğan kıyafetlerini nerden alıyorsunuz ben sadece 0 3 ay aldım daha da almadım doğuncamı alsam yoksa şimdi 3 6 ay alsam mı
Serendipity16 cennetb ebebek genelde en uygun orası geliyor bana bende pek 6 aylık almadım doğunca alırım dedim zıbın aldım sadece 6 aylık için
Gulkar Civilden alacağım ama hastane çıkışları pek hoşuma gitmiyor var mı onerileriniz hastane çıkışı için alışveriş sitesi
Kadriye_cnck petekceee daha almadım ama alırsam ya e bebekten ya da mahalledeki esnaflardan malesef diğer markalara gücüm yok. Özel günlerde belki doğum günü bayram vs daha iyi bir yerden alırım.
petekceee Kadriye_cnck şöyle bu arada açıklık getireyim ilk bakıldığı zaman belki pahalı gibi gözüküyor ama ben LCW’den 30 parça şey aldım 3200 liraya yani tanesi 105 liraya denk geldi LCW kod paylaşıyor mesela limitsiz hemde o kadar iyi düşüyor ki sepet tutarı bir bakın derim E bebekden farkı olmuyor fiyatı Zara’dan da alışveriş yapacak gücüm olmuyor ama mesela dün tanesi 100 liradan 4 tane bluz aldım indirim olduğu için yani sadece yakalamakla alakalı Zara indirimleri çok olmuyor zaten ama Lcw ye şans verin derim kesinlikle
Hurreminyansanayisi Büyük all hep çekiyor makinede küçülüyor ben oğluma yazın giyiceklerini malesef giydiremedim
Gamzeramo cennetb e bebekten aldim bazende bebek magzasindan aldim bebeğim doğdu ama kuvezde bi sure kalcak cikana kadr daha bisey almicam
Merve-betul cennetb 0-3 ay çok alma genelden 3-6 6-9 alabilirsin baya gider minicity,e bebek alabilirsin kaliteli ürünleri