ponck-123 Kızlar hastane çıkışı illa beyaz olmak zorunda mı? Bebeğin ilk giydiği kıyafet hemşireye verilecek olan beyaz mı olmalı illa ki 🤔
Gulcangzl16 ponck-123 ben beyaz sevmediğim için farklı ton aldım, tabi ki beyaz olmak zorunda değil 🌸
B_eyaz ponck-123 ben yeşil renk giydireceğim hemşireye koyduğum takım yeşil. Sonrasında fotograf çekimi için beyaz giydiricem kirlenmesin diye onu vermiyorum hemşireye
ponck-123 Gulcangzl16 evet bende farklı tonlar aldım ama beyaz giydirmek sünnetmiş o yüzden kafam karıştı
tugbadurmaz34 MervEfehan yenidoğan bebeğe beyaz renk giydirmek sünnettir olmasa bile ben beyaz renk aşığı olduğum için yine de giydirirdim 🥰
MervEfehan tugbadurmaz34 aaa vallahi duymamıştım kimse de söylemedi. Tesadüf bende hastane çıkışını beyaz almıştım iyi oldu . teşekkür ederim aydınlattıgin için 😊
ozge111111 Peygamber efendimiz zamanında bir bebek görüyor sarı giyinmiş oda bu kıyafeti çıkarın beyaz giydirin demiş. Ben özellikle bembeyaz bir takım arıyorum bunun için :)
tugbadurmaz34 ozge111111 müslin hastane çıkışları var çok güzel yaz bebeleri için ben pamuklu tulum şeklinde alacağım
tugbadurmaz34 MervEfehan rica ederim ne demek bana da başkası vesile oldu denk geldikçe paylaşıyorum herkes bilsin diye 🥰
e_blue_sky_a ponck-123 kesiği olur kan olur vs diye beyaz olsun diyorlar. Ne ilgisi var azcık renkli olsa kanı göremeyecek miyiz. Benim giydirecegim ilk giysi beyazlı pembeli mesela
Medineuyanik ponck-123 zorunlu değil canım ama bebekler ilk doğduğunda bembeyaz giydirilmesi sünnet olduğu için ben öyle yapacağım 🙏🏻💜
Esra_Omer_21 ponck-123 ben ilk başka bi takım verdim hemşireye sonra bi kaç saat içinde isimli olanla değiştirdik ilkinde kan oluyo kirleniyo diye ☺️öyle yapabilirsiniz
berna-24 ponck-123 ilk oğlum da sarı kırmızılı GS kıyafeti verdim tabi içlik olarak beyaz takım verdim sarı kirmiziyi da dışına iki kat kıyafet verdim aslında Nisan doğumlu yine nisana denk geliyor yine aynı kıyafeti vereceğim 😍
ponck-123 berna-24 aa çok güzel benim de kafam karıştı oğlum da bilmeden beyaz giydirmiştim ama full beyaz değildi mavi detaylar vardı 🩵 kızımda farklı renkler aldım ama sünnet olduğunu duyunca sormak istedim bizim de doğum mart sonu İNŞAALLAH 🌸🧿