Kbryyy Teraziii haklısın da özel gitmek istemiyorum sağlık ocağında vereyim kanı. Özellerde ne kadardır acaba biliyor musunuz ?
Elfidaa- Kbryyy bende senin gibi 6 gün adetime kala yapmıştım aynı böyle silik çıktı 1 gün sonra özelde kan verdim 64 çıktı beta 410 tl sanırım
tugbadurmaz34 Kbryyy istediğiniz gün ve saatte devlette verebilirsiniz 1 saate çıkıyor ben asla bekleyemedim hemen çıktım kahvaltı bile yapmadan 😂
Ebbruc Kbryyy muhtemelen 2.5-3 haftalık falan o yüzden bu kadar silik. Adet gününüzü bekleyip kan vermeye gidebilirsiniz. Şimdi gitseniz de kese görünmez beklemeniz gerekecek, sağlıkla alın kucağınıza 😊🙏🏻
Iremparlkc2 Kbryyy çizgiyi görüyor gibiyim pazartesiyi bekleme bence acile git kan testi ver ben gece yarısı gidip vermiştim 1 2 saate çıkıyor zaten hakkında hayırlısı olur inşallah
Zeyasln Kbryyy adete 6 gün kalaya göre güzel çıkmış benimkinden renkli 😅 ama test verme bence adetini geçmesini bekle yani verince bu sefer tekrar verip takip etmen gerekecek boşuna strese gerek yok adetin 1 hafta felan geçsin öyle verirsin kanı sabredebilirsen 6.haftada gidip keseyi görür sün
Eminexxx Benim testim de öyleydi adet günüme bir gün kala kan verdim 7.65 çıktı bir hafta sonra verdim 375.65 çıktı bir hafta sonra kese için kadın doğuma git dedi keseyi göremeden kanamam oldu sağlıksız gebelik olduğunu ve düşük yaptığımı söylediler
Eminexxx Eğer derecen çok yeni ise mutlaka doktora gidin ki vitamin versin diye ben erteledim sağlıksız gebelik dediler