Happ Bat 15 ti hala gelen giden yok bu ay 1 hafta geç yumurtladım 7 ocakta yapmış olduğum testler biri yumurtlamadan sonraki günün 10. (Üstteki) Diğeri 11. (Alttaki) Günü sizce var mıı, bu şekilde geç yumurtlayıp testte geç çıkan var mıı 🥺
tgbmerve Happ ilk attiginiz resimde hayalet çizgi var hayırlı olsun😁😁😁 pazartesi sağlık ocağında kan verin , çarşamba cuma da verin aynı saatte
Happ Hulo2105 yaa keşke olsa geç yumurtlama olunca adette ileriye atıyor 21 i 14. gün olması lazım adetin bekliyorum şu anlık inşallah hamileyimdir yoksa randevu alıp gidicem çatlatma ya da aşılama için 🥺
Happ Efnanefnan evet ama o ilk idrarla değildi ama beklemiş idrardı çok sıvı tüketememiştim ama diğeri de aşırı beklemiş ilk idrarda değildi o yüzden hiç emin olamadım ya
Hulo2105 Happ valla ikisinde de var bende hemen kan vermiştim 33 tü betam çok yeni diye silik çıkıyor zaten. Pazartesi hemen kan ver
Happ Bu test predıctor early şekli değişmiş ama ben bunda hiç daha önce silik görmedim o yüzden biraz ümitlendim açıkcası