Annesii23 papatya-0 ay ben ilk doğumumda çok aç kalmıştım akşama kadar beklettiler bişey vermediler akşam heyecanla bekliyorum verdikleri beyaz iğrenç bi çorba yiyemedim bile . Sabahta iki tane bisküvi bi dilim peynir ve çay 🥲 Ayağa kalkacak enerjim kalmamıştı açlıktan bende zararlı olur diye ekstra kendim bişey aldırıp yemedim saf gibi sütümde gelmedi doğal olarak. Bu sefer hazırlıklı gidicem kesinlikle
nazazra24 papatya-0 geceden yemeği içmeyi kesip sabah 9:30da doğuma girdim akşama kadar bişey yemedim akşam da hastane menüsünden bana çorba ve yoğurt gelmişti ekmek de vermiyolar 😂 bi haftaya yakın hastanede kaldım preeklampsi ve bebeğimin sarılığı nedeniyle hep sulu yemekler verildi annem köfte patates yerken ben çorba içiyodum yalvarıyodum anne nolur köftenden bi tane ver diye kıyamam o da kızım sana iyi değil ama ye nefsin körelsin demişti 😂😂
nazazra24 papatya-0 mecbur canım şu an kızıma hamileyim birkaç gün insan dayanıyor sonra deli gibi yiyorsun inan kaç haftalıksın sen 🥰
Evhamlikurabiyeanne Gaz cikardiktan sonra corba komposta getirmislerdi o zaman onlari icmistim zaten hastane hastaya ayri yemek getiriyor hastanin diye belirtiyorlar gaz cikarana kadar corba komposto yasak afedersiniz büyük tuvaleti yapana kadar da kati yasak
OguzMoms yenibirannis Ne alaka eve gelince 1 hafta sıvı beslenmek 2.hamileligim İlkkez böyle bişey duyuyorum.