bulutunannesi33 Selvozge vala ben dguma gıdene kdr yedım buz nıye dıceksın yaz bebısıydı ama tum kış aynıydım usume hıssı asla ykdu 😂 kımı hamıle donarms bnde ates gbydım😂
Kumral60 Selvozge ben 31 haftalik hamileyim buz yiycem nerdeyse icim yanmasi hic gecmiyor buz gibi su iciyorum kesmiyor kola biraz iyi geliyor icim disim su oldu gece tuvalete kalkmaktan uyku kalmadi.
Selvozge Kumral60 doğal bir durum anlaşılan canım herkesin basında sanrm da bi kız şeker olabilir demiş Allah korusun sen şeker yüklemesi yaptırdın mı
AAytach 18+1 haftaliğim, bendede öyle oluyor, buz gibi meyveler yiyorum(eşim kiziyor, gizlinden😁). ve su çok içiyorum🤦🏻♂️
Irmaktan Selvozge Şeker yüklemesi yaptırdın mı şeker rahatsızlığı olabilir çünkü bende de öyle oldu ve bende şeker hastalığı cikti😬
Selvozge Irmaktan yok daha yaptırmadım 18 haftalığım bu dönemde olabilir diye duydum herkesten bütün hamilelikte olabilirmiş inşallah çıkmaz şeker falan Allah korusun sana da geçmiş olsun
Irmaktan Selvozge insallah çıkmaz canim bizim az kaldı o yüzden biraz daha rahatız sende dikkat et yediklerine ve bir an önce şeker yüklemesi yaptir
blackeagle Selvozge ah ah bende öyle limonata cekti canım buz gibi soguk soda iciyorum bazen içim nasıl yaniyo 17+2yim bende😊
Sofita Selvozge dun geldi basima yani kola falan serbest olsaydi buz gibi kola icerdim heralde. Limonlu su iyi geliyor o da denenebilir
Kumral60 Selvozge yaptirdim canim sekerim cikmadi onla alakali degil iki canliyiz hormonlar asiri calisiyor artik ondan sanirim .
Zeynpatak Selvozge ben de gecen hafta oyleydim dondurma yedim bi suru sonra grip oldum . Dilkkat et canim
dyg1606 Selvozge ben 37+3 haftaligim ayni durum bende hala var buz gibi seyler icmek istiyorum icim cok fena yaniyor