Selvozge Kızlar bu aralar içim sanki yanıyor sıcak basıyor serin bişeyler istiyorum sürekli malum kış diye de içemiyorum suyla idare ediyoruz aynı durumu yaşayan var mı 17+ 5 haftalığım 🤷♀️
NimetSa Selvozge bende de aynı dert var canım bi soda rahatlatıyor biraz şuan da mahvoluyorum resmen ateş yanıyor içimde 🤦🏻♀️
Begumucer Selvozge hamileliğimin başından beri sürekli soğuk içecekler canım istiyor ben çok önemsemedim içtim vallaha özellikle taze sıkılmış portakal suyu soğuk soğuk çok hoşuma gidiyor 🤣
Bebegimibekliyorummm Selvozge haftalardir dondurma aseriyorum ama hasta olacagim korkusuyla yiyemiyorum ya cok canim istiyor
bulutunannesi33 bende demın uzluga soda kymustım onu ıctım ama olsa bı kac tane daha ıcerım soguk soguk 🙄
Selvozge bulutunannesi33 aynen içebildiğimiz su ve soda sadece olucak demişlerdi bu kadar fena olduğunu tahmin etmemiştim 😂🙈🤷♀️
Selvozge NimetSa soda su taze sıkılmış portakal suyu olmasa duramıycam resmen 🙈 Ne zamana kadar sürecek bu durum bilmiyorum 🤷♀️
Selvozge Begumucer Benimde buara favorim o günde bir bardak içiyorum nerdeyse ama bazende korkuyorum çok şekerli olduğu için bebeğe direk şeker yüklemesi yapılıyor fazla içmeyin diye bir yazı okumuştum
bulutunannesi33 Selvozge bende ıctm vala bı kac kere zero buz bb bırde meyve suyu falan yanı ıcımde volkan var sankı kaynıo buz yesem yerı ılk bebegmdede aynıydım ben kıtır kıtır buz yerdım
Selvozge bulutunannesi33 peki canım ne zamana kadar devam ediyor bu durum🙈🙏🏻 Sonrasında daha neler bekliyor bizi sen tecrübelisin 😊
Eda0509 Bebegimibekliyorummm kız niye hasta olasın az bisey ye bisey olmaz. Ne aseriyorsan onu ye. Mahrum bırakma bebișini hiç bir şeyden annesi 🤗😊😊
Begumucer Selvozge Ya ben zaten ağzıma tatlı vurmuyorum binde bir yerim yani çok nadir bi içtiğim portakal suyu onada dayanamıyorum kahve falanda hiç kafeinli şeyler tüketmiyorum birtek portakal suyu içiyorum 🤗
bulutunannesi33 Selvozge vala ben dguma gıdene kdr yedım buz nıye dıceksın yaz bebısıydı ama tum kış aynıydım usume hıssı asla ykdu 😂 kımı hamıle donarms bnde ates gbydım😂
dyg1606 Selvozge ben 37+3 haftaligim ayni durum bende hala var buz gibi seyler icmek istiyorum icim cok fena yaniyor