Kader-B Minikkkkkkk beta bazen vucüttaki farklı şeylerden de yükselebiliyormuş doktora gittin mi hiç ilaç falan verebilir
Sunaya Minikkkkkkk malesef kuzum sana umut vermek çok isterdim ama bende yaşadım ve kurtaj le sonuçlandı
Kader-B Minikkkkkkk doktora görün böyle bekleyerek kendini yorarsın düşüncelerle iyi kötü ne ise kesin sonuca ulaşmış olursun
Hulo2105 Minikkkkkkk vakit kaybediyorsun sadece nasıl duruyosun kalk git müdehale etsinler hemen burdan birilerinin yorumlarına bakıp hala yükselir mi diyosun şaşkınım
Minikkkkkkk Tek istediğim böyle birşey başına gelip dağlıkla gebelik geçiren oldu mu zaten sabah erkenden doktora gideceğim
Minikkkkkkk Hulo2105 kuzum akşam gittim beklemen gerek diyorlar bunun bir ilacı var mı yükselsin diye zaten sabah erkenden özel hastaneye gideceğim ilaç filan mı veriyolar bilgin var mı devlette kimyasal dedi gönderdi
Hulo2105 Minikkkkkkk tatlım biliyorum zor ama bunun ilacı tedavisi falan yok maalesef. Sağlıksız gebelik yaşıyorsun. 2 katı artmamış üzgünüm. Kimyasalda adet olursun vücut kendi atar. Allah yardımcın olsun.