Beceriklianne Kızlar bugün Dr gittim 40+1 olduk haftaya kadar doğum olmazsa carsamba günü yatış verip fitil ile dogum baslatcam dedi. Yasayan varmı durumu nasıl oluyor hemen acılma oluyor mu
xxR4bia Beceriklianne aa benim de aynı 😄😄 çarşamba yatış verilecek benim de aynı şekilde benim de ilk doğum
xxR4bia Beceriklianne ayy ona gitmek istiyordum çok duydum ismini ama benim eşim erkek doktor istemedi, büyükşehire gidiyorum Zehra hocaya çok memnunum 😊😊
Ltfy-ctn55 Benimde ilk doğumumu fitille başlattılar hiç sancısız yatış yapılmıştı yarım saat sonra sancı başladı iki saat dolmadan doğum yaptım
Senemikoo Ltfy-ctn55 bilmediğimden soruyorum benim ilk gebeliğim pazartesi günü gitmiştim kanala inmemişti bebek açılmam da yoktu 39+5 teyim acaba bana da fitil verip öyle başlatabilirler mı doğumu?
Beceriklianne Senemikoo Dr baglı cnm 40 haftalık olduk Dr haftaya carsamba kadar beklicez dedi 41 haftalık olcak smra dogum baslatcak inş
Sevim__ Beceriklianne ya ben hiç bir şey hissetmedim açıkçası o fitil yumuşama yapsın diye biliyorum ben bir de serumla verdiler bana saniyelik bir histi doğumunuz çok güzel geçsin inşallah 😍🤰🏻👶🏻