Razee Neva_aydn ay bende aynı durumdayım kesinlikle sobalı klimalı odada duramıyorum hava soğuk ama benden ter akıyor
Neva_aydn Elff0 aynen bende ayrıca dün geceden beri bu haldeyim havada soğuk niye böyle ölüyorum bilmiyorum
emirtimr1 Neva_aydn basit bir şekilde tiroidle ilgisi var canım kan verdiğinde bununla ilgili çıkar ben sağlık ocağında kan verdim orada öğrendim
Neva_aydn emirtimr1 bizim sağlık ocağında insanı hasta ediyor sadece pazartesi ve çarşamba kan veriliyor başka bir gün yok sonuclarda iki gün sonra çıkıyor çok saçma sistemi var
Aylinne Valla bunu yazmak için gelmiştim bende 😔 29. Haftadayım çok terliyorum değerlerimde normal neden acaba
Neva_aydn Aylinne canım sen hamilesin bu çok normal benim çevremdeki gebelerin çoğu diyordu terliyorum diye gayet normalmis
Liyamm1 Aylinne hamilesin o yüzden cnm bende terliyorum gece bile soguk olmasina ragmen pencere açik uyuyorum 😂
emirtimr1 Neva_aydn yani bence bununla ilgili bir doktora gidebilirsin hem bebekte düşünüyorsun anladığım kadarıyla ben gebeyken öğrendim bu onun için riskli sen erken öğrenmiş olursun böyle bir durum varsa
Neva_aydn emirtimr1 yarın adet günüm ama ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi var sadece hafif ağrı var kasığımda birde baş ağrısı başka bişi yok akıntı lekelenme yok
xEndless @Neva_aydn benim regl öncesi ya sıcak basar ya da çok usurum hiç hormon tahlili yaptırdın mi tsh prolaktin vs ?
xEndless @Neva_aydn Reglin 2 ya da 3. Günü kadın doğum doktoruna git hormon tahlili yaptırmak istediğini söyle tsh prolaktin FSH lh bunlardan biri ikisi eğer yüksekse gebe kalmaya engel oluyormuş ihmal etme derim
Neva_aydn xEndless geçen ay prolaktin diğerine baktı doktor normal çıktı değer tam ortada AA ay dur ben bı e nabiza bakayım baktirmistim sanki
xEndless @Neva_aydn baktirdiysan aksi bı durum olsaydı söylerdi doktorun o zaman yine de sen kontrol et referans aralığını