Duha_4545 Kızlar 5+5 olduk ama göbek deliğimin etrafında batma hissi oluyor sağ sol alt karnımda da oluyor ara ara normal midir bu böyle olanlar var mı aranızda bazen vajinada batmalar oluyor ilk gebeliğim çok tecrübesizim de
123-4o Duha_4545 Rahim genişlediği için ağrılar olabilir. Ama herkese göre değişir bu ağrılar. Çok şiddetli ağrılar kanamalar lekenlemeler olmadığı sürece korkmayın 😊
Duha_4545 Busus kasık ağrısı oluyor ama normal olduğunu düşünüyorum ama batmalar beni korkutuyor biraz 🥲
Duha_4545 123-4o çok şükür kanama lekelenme yok ama ağrı her seferinde acıtarak geliyor bi kaç dakika sonra gidiyor batmalar korkutuyor beni acı eşiğimde düşük acaba o yüzden mi bu kadar derinden acıyı hissediyorum diye de düşünmyr değilim
123-4o Duha_4545 Ağrı evet gerçekten bazen çok fazla geliyor. Adet döneminiz de sancılı geçmiyorsa çok ağrı hissediyor insan. Kısa süreli olması iyi bir şey ama yine diyorum doktor kontrolü şart tabiki. İçinizi ferah tutun dua edin bol bol. Rabbim gönlünüzdekini verir inşallah 🙏 🥰
Egei Duha_4545 ben 5+6 dayım. İlk kez gittim doktora. Bende de baya böyle sancı şeklinde regl olacak gibi ağrım oluyordu. Bugün doktora sordum. Kanama vs bir şey olmadığı sürece bu tür ağrılar için normal dedi.
Duha_4545 123-4o amin canım amin inşallah güzel dileklerin için Allah razı olsun hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah 🤲🏻🥰♥️ Salı günü kontrolüm var inşallah hersey yolundadır 🤲🏻
Ozge18 Duha_4545 bende 5 haftalık hamileyim ara sıra sanki regl ağrısı gibi bir ağrı gelip 5 dk falan sürüyor sonra geçiyor bizde pazartesi gideceğiz Dr 4+3 de gitmiştik şimdi 5+3 de çağırdı
Duha_4545 Ozge18 bnm göbek deliğimin etrafında oluyor hem sağ hem sol alt karnımda oluyor ara ara Salı kontrolüm var inşallah hersey yolundadır 🤲🏻
Duha_4545 Ozge18 amin kuzum inşallah 🤲🏻🥰yarın randevum var hep dua ediyorum inşallah hersey yolundadır 6+2 olacağız kalp atışlarını duyarım inşallah 🤲🏻
Endoplazmik Duha_4545 arada batma gibi biraz adete benzer oluyor.. ben ağrıdan ziyade gribi atlatamıyorum
Duha_4545 Endoplazmik yaa bende 2 hafta çektim hastaneler hiç brsy yapmıyor kıyamam ama bol bol dinlen canım nane limonun zararı yok içeblrsen iç
MaMmedova_ Endoplazmik abla bende qiripim nail atlatayım bilmiyorum onun bebeye zararı varmı ? Mikrob falan düşüyormu öyle olunca ? Hiç bilgim yok da korkuyorum 29u randevum var o zaman kadar da içim içimi yiyor 🥺🥺