Ayys6-nr linalin0 Acele etmeyin 9.haftada duyanlar var.Vajinal ultrasonla daha kolay duyuluyor aklınızda olsun
_Mom5833 linalin0 Bir yıl içerisinde Sekiz ay ara ile kürtaj oldum ilkini özel de oldum geçen yıl şubat ayında 8bin ödedim.bir ay önce de devlette oldum.ikisinde de ağrı olmadı.
Mavi61 Gittiğiniz doktor ve cihazla da çok alakalı bir durum. Ben nöbetçi bir doktora gittim bebek var yok tarzı hayırlısı dedi olumsuz konuştu sonra randevu alıp kendi doktoruma gittim hemen kalp atışını duydu.
Zmrnr linalin0 tek doktora bağlı kalmayın bende 7+3te duymuştum umuztsuzluğa kapılmayın kürtaja odaklanmayın.
Zmrnr linalin0 yatış verilmiyor yani ben iki defa oldum operasyon kısa sürüyor ama narkozdu falan 3 saati buluyor ama dediğim gibi kötüye odaklanmayın Allah a tevekkül edin
Vegaxx Evhamlikurabiyeanne Kaçıncı haftaya kadar bulantınız olmadı ve bebek gözükmüş müydü? 6+3 deyim kese var bebek yok bulantı vs hiç bişey yok kasık ağrısı var sadece
Evhamlikurabiyeanne Vegaxx hic olmadi 9+4 te kürtaj oldum doplere girmistim 24 saat önce kalbi durmus dendi en ufak belirtim dahi olmamisti
Evhamlikurabiyeanne Vegaxx tesekkür ederim 4 yıl önce idi şimdi 3 yasinda bir kizım var tekrar hamileyim Rabbim size de istediginiz zamanda nasip etsin insallah insan kac yil gecerse gecsin unutamiyor
Bernnnaaaa linalin0 ben varım hamilelik belirtileri devam ediyordu çünkü beta yüksek olduğu için. 3 hafta bekledik kürtaj oldum yatış vermiyor sonrasında direkt çıkabilirsiniz. İnşallah duyarsınız