merimiri Esrashshshssh gittiğimde 4+0 dı şu an 5+2 ama kendisi 20 gün sonra gel dediği için beklicemmm 🙏🏽 7. Haftaya kadar
SeherT Seval0Seval seni hep görüyorum buralarda 😍bugün ben ilk kontrolüme gittim canm 6 haftalık ve de ikiz miş gebeliğim 🙈birinin herşeyini gördük kalp sesini duyduk ama diğer kesem küçük birşey göremedi bu sağlıksız muhtemelen dedi ama birşey göremediği için kesin birşey de diyemem dedi bir ay sonraki kontrolümde kesinleşir artık o yüzden tam anlamıyla sevinemedim de 😒
akdmiremmm 123-4o ben öğrendim de 4 5 haftalıkdı sadece işte kese gözüktü dahs kontrolle gitmedim 8 hafta olunca gidecem
123-4o akdmiremmm Ağrın kanaman yoksa dediği haftada gitmen daha iyi canım kalp atışlarını karından ultrasonda duyabilirsin
akdmiremmm 123-4o bulantı kusma dışında Allah’a şükür bi sorun yok ama doktor bana şu gün veya bu gün gel demedi ki yani bana doktor doğru düzgün bi bilgi bile vermedi 🥴
Meltemozi Bende pazartesi gittim keseyim görmüştük dün lekelenmem oldu acile gittim bi ilaç vermediği için tedirginim bugün doktora gittik kesede vi sıkıntı yok dedi Protestan yazdı inşallah lekelenmem geçer haftaya kalp atışını duymaya gidicem
Esss09 Meltemozi benimde kontrolden dönünce hafif lekelenmem olmuştu yeni daha korkup doktoru aradm o da progestan 100mg almamı eğer geçmezse ertesi gün hastaneye gelmemi söyledi ama bir kere geldi biadaha olmadı lekelenme kullanmadım bugün bende
Yeni1gebelikkk Seval0Seval 8+3 ile selamlar ,bulantılar beni çok zorluyor aç oldugum için de midem ağrıyor ,biran önce bulantılarımın dinmesini bekliyorum ,6.haftada iken başladı benim bulantılarım