Aabbccc Munevver_bozdogan ben 2 gündür lekelenme yaşıyordum korkmaya başladım acaba niye böyle oldu diye ama sabah söküldü çok şükür
Ebru1234 Munevver_bozdogan ben duphaston kullanip botirdikten 5 gun sonra falan olmustum doktorada sormustum ilac bitince hala olmadim diye. 1 hafta 10 gun e kadar olursun olmazsan gel demisti.
Aabbccc Ysmnpmk teşekkür ederim cnm bakalım gününde olursun inşallah 🙂Aradım sabah hastaneyi Perşembe sabahı gel dediler randevu verdiler🙂
Ysmnpmk Aabbccc ilaçlar icin bişey dedilermi adetliyken kullanma diye bende şuan imomla corasppirini kullanıyorum
Munevver_bozdogan Aabbccc zaten çalışıyorum canım zaten hareket halindeydim sürekli 😂😂 bakalım inşallah bende olurum bir an önce
Aabbccc papatyaolsun transfer öncesi iyi olmayabilir canım @Munevver_bozdogan içme bence canım hiç bir şey
papatyaolsun Aabbccc kuzum daha transfer olmayacak ondan kekik iç dedim, daha adet olacak, ondan sonra bir tane daha adet dönemi geçirecekmiş, yani daha ilkini bile olmamış zamanı var diye dedim
Aabbccc Ysmnpmk o sekreter açtı hemşire değildi canım ama sordum yinede kullan dedi bırakma devam et sende iç d colefor diye d vitamininde yok mu iç 3 unude
Aabbccc papatyaolsun doğrudur canım benim ama yinede icmesin bence iyi olmayabilir yumurtalar alınmış sonuçta
Aabbccc Ysmnpmk canım doktora gittim muayene etti transferi 15 gune yaparız dedi 🙂🙂🙂estrofem verdi Çarşamba tekrar kontrol
Munevver_bozdogan Aabbccc canım bir şey soracağım. 1. Adeti bugün oldum da. 2.adet çok gecikiyor mu illaki kişiden kişiye değişiyordur ama merak ettim
Munevver_bozdogan Aabbccc sende pkos varmıydı canım sana az ilaç vermiş çünkü bazılarına iğne fitil falan da vermiş