Aabbccc Ysmnpmk aaa gerçekten mii en son kaçtı baya vardı sanki çok şükür ya canım Allah’tan bir tane kalmış
Aabbccc Ysmnpmk aynen çok şükür Allah’tan 1 tane de kalmış önemli olan o canım ne kalitede olduğunu soylediler mı sana
gokyuzu777 Aabbccc bnmde 2. Adet 6 gun gecikti. Dayanamadım ağrıya ve doktora gittim. Cyclo progynova adlı ilacı verdi , 5 gun kullandım ve adet söküldü ama ne cektiğmi ben biliyorum
Aabbccc gokyuzu777 evet benimde ağrılarım var lekelenme oluyor ama aktif kanamam başlamadı olmuyor 3 gündür tüp bebek doktorunuzun yanına mı gittiniz
Munevver_bozdogan Aabbccc ne güzel canım sevindim adına. Valla olmadım sancı çekip duruyorum artık sinirlenmeye başladım ya bekliyorum hala inşallah bu hafta olurum 😏
Aabbccc Munevver_bozdogan ay o kadar zorki çok iyi anlıyorum canım yürüyüş yap bol su iç sende ol bir an önce 😅
Ebru1234 Munevver_bozdogan ben duphaston kullanip botirdikten 5 gun sonra falan olmustum doktorada sormustum ilac bitince hala olmadim diye. 1 hafta 10 gun e kadar olursun olmazsan gel demisti.
Aabbccc Munevver_bozdogan ben 2 gündür lekelenme yaşıyordum korkmaya başladım acaba niye böyle oldu diye ama sabah söküldü çok şükür
Munevver_bozdogan Aabbccc zaten çalışıyorum canım zaten hareket halindeydim sürekli 😂😂 bakalım inşallah bende olurum bir an önce