Munevver_bozdogan Aabbccc kaliteli 3 tane bile kalsa razıyım canım. İlk bilgiyi yarın verecekler bakalım 🙏🏻
Aabbccc Munevver_bozdogan inşallah kalır içini ferah tut canım bende çok korkuyordum bir tane kalsa yeter diyordum hepsi gitmesin de yeterki kalır elbette seninde🙂 güzel haberlerini bekliyorum canım🙂
Munevver_bozdogan Aabbccc canım hastaneden aradılar şimdi bugün ilk gün,26 altı yumurtadan 16sı döllenmiş nasıl sence , bi de size 5 günü arayacağız dediler Şu an iyi gidiyor diye düşünüyorum 🙏🏻
31415926Er Hayrisko sizde sağ Salim kucağınızı alın inşallah gerçekten çok büyük emek harcıyoruz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aabbccc Munevver_bozdogan maşallah iyi canım benide 1.gun 3.gun 5.Gun aradılar 🙂5.gun donduruyorlar zaten artık benimde 29 udan 14 kalmıştı sonra 9 a düştü 5.gun 3 tanede durduk çok şükür darısı sizede olsun kuzum 🙂3.gunde arayacaklarını söylemediler mi😏
Aabbccc Munevver_bozdogan bol bol dua et canım bende çok dua etmiştim yeterki bir tane kalsın diye ama kaldı çok şükür darısı sanada kalır inşallah içini ferah tut 🙂
Ysmnpmk Aabbccc canım bisey sorcam sana sen yumurta toplamadan sonra corasprin ve o vitamini kullandinmi ben kullanmıyorum ama kullanılması gerekiyomuydu bana kullan veya kullanma demediler şimdi ilaçları kaldiriyodum aklıma takıldı