Ysmnpmk Munevver_bozdogan çok iyi sayı olarak inşallah içi dolu olan ve 3. 5. Güne giden bol yumurtaniz olur🤲benimde 30 toplandı 5.gune 6 yumurta geldi
Munevver_bozdogan Ysmnpmk evet canım inşallah ama benimkini donduracaklar pkoslu olduğum için. 2 adet sonrası yapılacak transferim
Ysmnpmk Munevver_bozdogan benimde aynı 1. Adet oldum 2.yi bekliyoruz haklarimizda hayırlısı olur inşallah 🤲💕
Munevver_bozdogan Ysmnpmk inşallah.dondurulmuşta daha iyi sonuç elde ediliyormuş öyle söylüyorlar inşallah öyledir
Nurrr0006 Munevver_bozdogan yok ya ben de öyle duydum iki tane dondurduk denedim negatif oldu rabbim nasip ederse her türlü veriyor da bizler de bi umut işte
Hayrisko 31415926Er benimde 13 du bence gayet güzel beşinci güne giden 3 tane oldu birjni trasnfer ettiler şuan hamileyim dogima az kaldı inşallah sizinde olur emekleriniz boşa gitmez
31415926Er Hayrisko sizde sağ Salim kucağınızı alın inşallah gerçekten çok büyük emek harcıyoruz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aabbccc Munevver_bozdogan çok iyi canım inşallah boş olmazlar hepsi kalitelidirler benim 3 tane 5.gune kaldı 29 dan
Munevver_bozdogan Aabbccc kaliteli 3 tane bile kalsa razıyım canım. İlk bilgiyi yarın verecekler bakalım 🙏🏻