metemom_ Hadi sizin haftalarınız ilerde de uyumuyorsunuz ya ben niye 5 haftalıktan beri uyuyamıyorum 🙁
Hilalaktscbk Japonmuhendis Arada düzelir gibi oluyor ama sen sakın kanma. 30lara gelince bebeğin tık tık tık uyandırıyor her an 🥲🫠
caparjunior Japonmuhendis bacım simdi uyuyabildiğiniz kadar uyuyun bebeğim 5 aylık oldu 5 aydır uyumuyorum😂 yataktan çıkmayın hatta uyku ne kıymetli şeymiş
susaMom_ Aysemm44 Ay hiç sorma ya benimde gecem gündüzüm karıştı hep geceleri ayaktayım gündüzleri uyuyorum 10-12 saat 👉🏻👈🏻
LamiyaCetinkaya Japonmuhendis 35 haftalığım, oğlumdan fırsat buldukça deli gibi uyuyorum. İlkinde ben de oram buram ağrıyor diye uyuyamazdım, şimdi en ufak boşlukta yastığım ve ben hazırız 😂
Rabia_minnak Japonmuhendis bende 19 haftadan bildiriyorum bende de tam tersi sürekli ve devamlı uyumak istiyorum sabahları uyanmakta aşırı zorluk çekiyorum ve çok uyku baş ağrısı yapıyor bende maalesef ki 🥲
2607 Japonmuhendis 31. Haftadan bildiriyorum deliksiz uyku uyumayalı. Çok oldu 😂 ama şöyle düşünüyorum vücudum doğumdan sonrası için kendini hazırlıyor
Raife03 Japonmuhendis bende gebeliğin başından beri asla uyuyamıyorum maalesef bir çözüm de bulamadım buna
1prensesannesi__ Japonmuhendis 11. Hafta bitecek neredeyse uykudan basimi kaldiramiyorum ama uyumadan yarim saat once sıvı alimini kes ve yarim saat once süt yogurt gibi seyler tüket uykunu getirir bide aksam cay kola kahve gibi seyler tuketme uyku kaciriyo onlar
Csnsu3502 Uykusuzluk zor 😣 ben hamileliğimin en başından beri uyuyorum 😬 17. Haftamdayım öğle uykum bile var ilerleyen zamanda nolur bilmem ama ins uykulu olurum iyi böyle 🫣
Denizbllt Haftadan selamlar uyusam da bir kaç saat sonra hortlayıp evde gulyabi gibi dolaşıp, bulduğum çekyata devrilip hayatı sorguluyorum 😂😂
Nesoruyon Japonmuhendis yaaahh çok şekersiniz rabbim sağlık la kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿🪷