Japonmuhendis Haftadan bildiriyorum… Benim gibi uyku problemi yaşayan var mı? Kesinlikle uyuyamıyorum, çıldıracağım. Ne yapmalıyım?
Temmuzmucizesi26 Japonmuhendis 25. Haftadan bildiriyorum bu saat oldu uykum yok hala 🥲🥲 Bazı hamileler ne güzel uykudan gözünü alamıyor öyle olmak isterdim valla 🥲
Merv2111 Aysemm44 ay bende öyle 36 haftaya gireceğim bu son birkaç haftadır sürekli uyuyorum asla uykumu almış gibi hissedemiyorum 😂
susaMom_ Aysemm44 Ay hiç sorma ya benimde gecem gündüzüm karıştı hep geceleri ayaktayım gündüzleri uyuyorum 10-12 saat 👉🏻👈🏻
Nisniss 37+2 malesef haftalardır sabaha karşı uyuyorum hatta sabah 6 7 8 olarak saatler gittikçe artıyor kendimş tokatlayasım geliyor gercekten🙄
251211 Japonmuhendis ayy aynıyız gece uyumaz sabah kalkmaz oldum sanki bebek ciğerlerime çıkıyor gece baskı yapıyor 😁
S12e28h46 @Japonmuhendis 17 haftaya girdik sanki geceleri böyle kasınlarım tuhaf oluyor baskı olunca tuvalete gidiyorum yanı tam uyuyacam hareketleri galiba anlamadım ama uyutmuyor ve öyle böyle 4 dü 4 buçuğu buluyor hep uyumam öğlen 2 gibi bazen 3 kalkıyorum gecem gündüzüm karıştı 🙄🫣
Aysegul1805 Japonmuhendis 28 den bildiriyorum uykum gelmiyor uyuyunca da tilki uykusu gibi resmen tık sesine uyanıyorum
LavinsMom Japonmuhendis dogurduktan sonra hic uyumuyorsunmus 26 gunde bunu anladim 😄 meyerse hamilelikte uyuyormusum baya dinleniyormusum da haberim yokmus 😄
Zilan_Drsn Japonmuhendis aynı haftadayız yemin ederim bende bi anda uyku düzenim bozuldu geceleri uyuyamıyorum🥲
Senatr hafta. Uykuya dalmak neden bu kadar zorlaştı gece elim ayağım yanıyor bazen, rahat uyku pozisyonu alamıyorum bir türlü sağa sola dönmekten harap oluyorum bazen bebiş kıpırdıyor, kıpırdamasa da dalamıyorum bazen gerçi saatlerce uykum oldugu halde, asırı sinir bozucu.
Elfthh Senatr uyanıyorum birden bunaliyorum evde tür wtiyorum uykumda var ama yine dalamiyorum bazen 🥹
Liyamm1 Japonmuhendis 18 haftalik oldum uyuyorum zaten uykuyu seven biriyim sadece dogru pozisyonu bulamiyorumm 😵💫
Nunu20 Japonmuhendis daha simdi uyandim hep böyle uyanirim gece uyutamiyorum diyom sabah uyiyim saat 12 ye kadar uyuya biliyorum kendimi alıstirmisim 😁saat sabah 9 dan 12 kadar uykuyla dolasicam tum gun 😂sonrada niye başım agriyo 😀
bebisliozlem Japonmuhendis al benden de o kadar 🫠 aksi gibi bu hafta uyuyasım geldi yarın da sınavlarım var şansıma tüküreyim 😅 başka zaman olsa midem yanar hiç uyuyamam şimdi sabah, öğlen, akşam farketmiyor sürekli uykum geliyor 🥲 26+1 olduk bizde 🐣🤰🏻