Spinal doğum yapanlar yapmayı düşünenler
karaguzelirem_ ben ilk gebeliğimde 75 kiloyla doğum yaptım hemen tutmuştu 2.sinde 85 doğum yaptım 3-4 defa denedi anestezici
karaguzelirem_ Ben çok ödemliydim,25+ kg aldım.Elimle bacağıma vs bastırdığımda parmağım resmen balon gibi içeri giriyordu. Ödemden dolayı bir türlü uyuşmadım,8.de tuttu
Daisyy000 ben ilk doğumumda sancıyla gittim bana iğne için pozisyon söylediler böyle dur durabildiğin kadar diye bacaklar sedyede uzatıp eğildim fakat sancılarım sık ve şiddetlendiği için sancı girdikçe dikildim istemsizce canım yanıyordu çünkü daha sonra genele çevirdiler yapmadılar mı iğneyi yapamafılar mı anlamadım daha sonra sormayıda unuttum o öylece aklımda kaldı şimdi 2. Doğumum olucak kısmetse kafamda bir düşünce iğneyi mi yapamadılar acaba ben istedikleri gbi duramadığım için kaç dk durmak gerekiyor iğne pozisyonu için yoksa yaptılarda sancıyla ben mi uyuşmadım çözemiyorum kafamda
Tbyk Bence yapmamışlardır,kıpırdamamanız gerekiyor ,aksi taktirde iğne yanlış yere girerse istenmeyen sıkıntılı sonuçlar doğurubilir..Bunu riske atmayıp genele çevirmiş olabilirler. Yapacakları yeri bulup iğne yapmaları 40sn falan sürüyor ama hiçbir şekilde kıpırdamamak ve tamamen kambur durmak gerek
yarencaliskan çok acıdı mı peki ? Siz öyle diyince korktum şimdi bende de öyle olması muhtemel o zaman
karaguzelirem_ çok acımıyor ilkte yapıldığında hiç hissetmemiştim ama 2.de hissettim sadece normal kan alırken nasıl açıyor öyle bir acı korkulacak bisey yok
Angelipk Spinal olursaniz cikar cikmaz bol bol kahve icin ve dogumda kafanizi oynatmayin ben maalesef istifra ettim oynatmak zorunda kaldim insallah zorlanmazsiniz olursaniz korkutmak istemem benim gibi olmayanlar da var cunku
mombutblondie çok teşekkür ederim sağolun işte bi yandan korktugum şeylerde bunlar inşallah olmaz
Angelipk rica ederim insallah olmaz yine de ama aklinizda olsun minoset plus isteyin doktorunuzdan kafeinli olduğu icin en ise yarayan agri kesici o 🫶🏻