2prensesannesiiii Papatyaa38 yaaaaaa bana da 12+6 da kız gibi dedi 🙈 16 haftamdayım yarın randevum var🥲🙈
Papatyaa38 2prensesannesiiii kesinleşmeden net demiyorlar isde sadece benzetmisdi doktorun cinsiyet açısından bişey gormemisdi yarın öğrenince haber ver canım bakalım seninki ne çıkacak içimden erkek gecdi seninkide ☺️
2prensesannesiiii aslansmommmm nasıl aşkım anlamadım nasıl bekliyorsun senin demi post sahibi gibi olmuştu🥰
Aselim11 Papatyaa38 ayy darısı başıma inşallah bizede 12 haftalıkken yüksek ihtimal kız dendi 2 kızım var üstüne bide paşa güzel olur yani ☺
Papatyaa38 Aselim11 hayırlısı olsun inşallah erkek olur buda ozaman ne diyelim ne zaman ogrenceksin cinsiyet haber ver 😀
2prensesannesiiii aslansmommmm kız beynim durmuş bugün ya kızımı sütten kesme taktiği alırım salça sürdüm meme ucuma salçayla götürdü sütü ya sanki süte lezzet kattık üstüne bırakıp güldü tekrar emmeye devam etti dalga geçiyor bu kız benle 🤣😂
aslansmommmm 2prensesannesiiii sabir tasi dene benm kz resmen bagimliydi bildigin dudak tiryakisiydi anca onla birakti😂
Evinim 2prensesannesiiii Hadı hayırlısı olsun ınsallah canım Rabbım gönlüne göre versın ınsallah.. Senınle aynı haftadayız galiba ben 15+6 günlük senın neyse sankı benimde oyle gibi aynı haftadayız ya onun için