Tgce_06 deveci123 erkek hissettim ya😍💙 benim bebişin 12 haftalık ultrason görüntülerine benziyor biz 18 olduk erkeğiz💙
deveci123 Tgce_06 hayırlısı bakalım bızde 12 haftalığız ama ogrenemedık henüz sağlıkla gelsınler ıns 💙
Papatyaa38 Ebrarabla_06 cinsiyetimizi öğrendik biz 16+2 yiz erkekmis 12 haftalıkken ozeldeki doktorum kıza benzetmisdi ogluşumuz geliyor hayırlısı ile haber vericekdim yazayım dedim☺️
Ebrarabla_06 Papatyaa38 demek ki yanıldım canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰 çok teşekkür ederim haber verdiğin için😍
aslansmommmm Papatyaa38 bilmiyorm seni tanimiyorm ama cok sevindm nedense bir kz bir oglan ne guzel darisi bizlere saglikla gelsiin 💙🤩
2prensesannesiiii Papatyaa38 yaaaaaa bana da 12+6 da kız gibi dedi 🙈 16 haftamdayım yarın randevum var🥲🙈
Aselim11 Papatyaa38 ayy darısı başıma inşallah bizede 12 haftalıkken yüksek ihtimal kız dendi 2 kızım var üstüne bide paşa güzel olur yani ☺
aslansmommmm @2prensesannesiiii sendende boyle bekliyoruum bak ona da ozel kiz demis hemde yuksek ihtimal 🥹👶🏻👶🏻
Ebrarabla_06 aslansmommmm kız bekle bekle yaaa daha heyecanlı oluyor yaw şunun şurasında ne kaldı ki az daha sabret 😁🤣
aslansmommmm 2prensesannesiiii 12. Haftada yuksek ihtimal kiz demis ozel doktor bir ay snra netlesir demis 16.haftada erkek cikms minik 😂😂