emirtimr1 Yagmurrsu benimkide sağlık ocağında 6.8 çıktı bugün doktora gittim kan verdim 3.2 çıktı sınırdayım bakalım doktorum yarın arayıp süreç hakkında bilgilendiricek sizinki kaç
Marlockaybaby Yagmurrsu ilaç kullanmadan önce 5ti hamileliğin başında hep ilaç kullandım 1.6 ya kadar düştü 1 ay kadar ihmal ettim 3.3 e yükseldi şimdi tekrar düşürdüm 2.5 a ihmale gelmiyor maalesef her ay ölçüm yaptırmalısınız ve aile sağlığı merkezinde değil ya devlet hastanesi ya da özelde🙏🏼
miranatlas Yagmurrsu benim yüksek hamilelikten öncede vardı bu hastalık bende. Tabi hamilelikle beraber değerlerim daha da yükseldi. İlacımı düzenli kullanıyorum ve 20 günde bir düzenli kan veriyorum. İlacını düzenli iç sakın ihmal etme ve düzenli kan verip değerlerine baktır bebegin beyin gelişimini etkiliyor ama ihmal etmezsen hiçbir şey olmaz
Yagmurrsu emirtimr1 benim 5.7. Şu an 9. Haftadayım. 25 mg ile başladı. Bir ay sonra tekrar gideceğim. Kafam allak bullak oldu
Sancez56 Marlockaybaby devlete gidince ne demek lazım nereye gidip söylemek lazım acilemi veya hangi bölüm ? Her ay çünkü
Yagmurrsu miranatlas ben de bugün başladım 25mg. Kafama çok takıldı internette bu sürü kötü şey yazıyor. 1 ay sonra tekrar gideceğim. Sizin ilk gebelik mi. Umarım sağlıklı olurlar
miranatlas Yagmurrsu evet ilk gebeliğim ama tiroit hastaloğı çok kolay bir hastalık yani tedavisi çok kolay ilacını düzenli kullanırsan hiçbir şey olmaz kafana takma bile
BusraTi36 Yagmurrsu hiç korkmayın benim ilk gebelikte yüksekti ilaç kullandım düştü kızım 4 yaşında neredeyse çok çok zeki
Marlockaybaby Yagmurrsu ben 38+5 🙈 kan tahlillerinizi ve ilacınızı ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Tabii doktorunuza danışmalısınız hep🙏🏼🌸
_almirasmom Yagmurrsu 3 senedır euthyrox kullanıyorum 25 le baslamıstım hamıle olunca 9-12 haftalara kadar 0 altında seyrettı ılerleyen haftalarda doz yetersız gelınce 50 ye cıktı gene degerım yukselıyordu ve 75 e kadar cıktı mg si ılacın yanı duyecegım su ki her ay yada 3 haftada bır bakılması lazım bazen dozlar yetersız gelıyor yukseltılıyor 2. Gebelıgım ve tsh 3 hafta once 0.58 cıktı cunku 75 mg kullanıyordum 🙏
_almirasmom Yagmurrsu evet vardı 12 haftalıga kadar 0 altındaydı ılaclarlar 20. Haftalıktan sonra 3 ve 4 un ustune cıkınca ılac doxu yukseltıldı suan kı gebelımde 75 mg ıle devam edıyorum bugun saglık ocana kan verecegım seker testı ıstedı doktorum
Cikalatambenim Sağlık ocağında benimde bi tık tsh yüksek gelmişti kendi doktorum Hast birdaha yaptırmamı istedi sağlık ocağında kan beklediği için yüksek çıkabilir dedi bende tekrar yaptırdım sonucum normal değerde çıkmıştı bende baya şaşırmıştım geçmiş olsun
iremnur_17 Yagmurrsu hamileliğimden önce yüksekti onu düşürmüştük hamile kaldığımda 9 a çıkmıştı ilaç yetersiz kalmış sonra düşürdük 2 lere 28. Hafta gibi olması lazım tekrar bir yükseldi o sırada 2 hafta da bir kontrole gittim dahiliyeye düzelince tekrar ayda 1 kontrole gittim çok önemli bir konu sıkı takip gerekli ama sağlık ocağında kan vermenizi önermiyorum hastanede verirseniz sonuçlar daha sağlıklı oluyor