tupbebekseruvenim1 senaa23 çok sevindim allah bağışlasın bizde de işe yarar inşallah ilaç kullanırken yan etki yaşadınız mı farklılık hissettiniz mi bende hala kahverengi koyu kan geliyor akıntı gibi az 11. Günüm sabahta geldi şuan kesildi gibi
Zeyna27 tupbebekseruvenim1 femera ilk kızımdan önce kullanmıştım hatırlamıyorum ben bu ay klomen kullandım
tupbebekseruvenim1 Teslimenursevil inşallah tekrardan sağlıklı bir şekilde olur bende bugün kontrole gitim sağda 13 mm solda 11 mm yumurta var dedi
Donthappymom tupbebekseruvenim1 bizim olduğumUz yerde adam akıllı hastane yok Ankara’ya gitmem lazım oda 4 saat 😦
Teslimenursevil tupbebekseruvenim1 benimde iki taraftada 10-9-9 buçuk mm vardı salı günü ama erken çatladı sanırım ovülasyon testiyle takip ettim çatlamış olarak görünğyor
senaa23 tupbebekseruvenim1 inşallah güzel haberlerinizi Alırız Allah gönlüne göre versin inşallah canım
tupbebekseruvenim1 Teslimenursevil hadi inşallah güzel haberleri alırız bende pazartesi tekrar gideceğim bakalım yine dedi
tupbebekseruvenim1 Donthappymom aynen o konuda sorun yok kötü bir yere çıktı tayinimiz ama yanyanayız o yeter
Donthappymom tupbebekseruvenim1 aynen iki tarafta da sıkıntı yoksa olur zaten inşallah güzel haberler alırız
Brcpg tupbebekseruvenim1 kanamalArin bitisinde çok koyu renk oluyordu. Klomen ve femara da Doktor normal olduğunu söyledi . Ben bundan başka bir yan etki görmedim . İnşallah siz de tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız 🙏
tupbebekseruvenim1 Brcpg dün bende gittim normal dedi canım sağolasın 🥰 inşallah isteyen herkese nasip olsun 🙏🥰
Ecrnsuos tupbebekseruvenim1 bence 12gunu git sen üstünde durmayinca doktorda durmuyor hocam femaraya içip 12.gjnu geliyim catlatma ignesi deneyelim mi de
tupbebekseruvenim1 Ecrnsuos dün gittim canım sağda 13 mm solda 11 mm yumurta olmuş dedi pazartesi tekrar gel büyümüş olurlar o zamana bakarız dedi
Mercan_35 tupbebekseruvenim1 hadi bakalım rast gitsin inşallah bebiş gelsin.. bende femara kullandım 5 gün ama çatlatma iğnesi kullanmıcam bu sefer bende çok sancı yapıyor ya o iğne🤷🏼♀️