Pamuk bunu örnek olması için demiyorum ben ilk gebeliğimde 5 ay hamile olduğumu bilmedim ve çok hızlı bi hayatımız vardı eşimle spor hoplamalı zıplamalı normal spor değil alkollü gezmeler sigara ve adet sökmesi için ilaçlar ama asla gebelikten şüphelenmedik çocuğum 27.haftaya kadar hiç bi sıkıntı yaşamadı ama 27.haftada erken doğum yaptım çok zayıftım rahim taşımadı demişti doktorum yani yemeyle içmeyle oturmayla kalkmayla bişey olsa ben o 27 haftaya kadar 40 kere düşürürdüm
Çok düşünürseniz hasta olursunuz🥲
Haklısınız, ben de ikiz gebelik geçirdim hep riskli dendi ben de dedim ki “ne riskim var şu anda ben de bebekler de iyi gayet”. Ve böyle böyle aylarca kimseyi dinlemeden çok rahat bir hamilelik geçirdim hamd olsun. Olacağı varsa olur. Tabiki tedbirli olalım örneğin demet demet maydanoz yemeyelim ama bir kaç dal yemiş olmayı hem kendimize hem bebeğe stres faktörüne dönüştürmeyelim. Tedbirli olup tevekkül etmek lazım Allah’a. Çünkü hamilelik doğal ve sağlıklı bir olay evet tansiyon şeker görülebiliyor zorluklar var ve riskler olabilir ama olabilir demekle de olmuyor. Size katılıyorum dolayısıyla
Pamuk geçen aynı postu açtım isyan eden çok oldu 👍 sonra ben yokken hanfendi post açıp amacı beni linç etmekti 😄ne kadar yazarsan yaz Anlamazlar😃
Pamuk öğrenmeyince hiç stres olunmuyormuş önceki hayatımıza aynı şekilde devam edebiliyormuşuz bunu anladım ben psikolojik yani benimkiler 😂
Pamuk Duygularıma tercüme niteliğinde olmuş 🫶🏻
anneveikibebekli Ben diyim de kim ne yerse yesin😂
Üzülüyorum artık okudukca 🤦♀️
Annemin bir lafı var eskiden biz ne yenilir ne içilir mi biliyorduk her şeyi tüketirdik diye gerçekten de öyle. Ölçülü olduktan sonra bence hasta gibi davranmaya gerek yok. Bir kere böyle dedim diye linç yedim ama😅 O gün canım çok çektiyse ikinci fincan kahveyide
içtim açıkcası canım çok çektiyse iyice pişirip sucukta yedim. Hamileliğimin başından beri
nar yiyorum mesela deli gibi çokta severim 😅
Pamuk sinirlerim bozuluyor benim gerçekten yazanlar dalga geçiyor artık
Pamuk ciddi anlamda cahiller var Allah aşkına özellikle onlar okusun😂 bende şey için post açıcam “gebelik şeker yüklemesi yapılmalı mı?” Ey Müslüman ara butonuna yazsa bir sürü post görecek inatla açıyorlar bir de iddialaşıyorlar ama referanstan düşük çıktı diye 😂 ilk saat 180 çıkmıyorsa şekerleri yok sanıyorlar. Hayır onların doktoru da bence bir halttan anlamıyor.
Pamuk Hurma yiyorum diye haftamda küçüktü hala daha yiyorum NASIL OLABİLİR HAFTAN ÇOK KÜÇÜKKK NASIL YİYEBİLİRSİNNNN sanki sanırsın yasaklı madde kullanıyorum 😂