Mrv1234sim Haticeburak06 benim 15 te dedi ucgen gibi bi cikinti var bacak arasında erkek kesin dedi ozeldeki doktor devlettekide net bisey diyemem dedi kime sorsam kız diyor instgramda bile sordum kaç kere kız dediler bi doktor erkek diyor
Mrv1234sim Haticeburak06 ozeldeki doktora sordum değiştirmi dedim hayor değişmez diyor ama yüz üstü yatiyor yanindada kordon var resmen verdiği resimde
Haticeburak06 Mrv1234sim tam bende bilmiyorum ya öyle ya da dediğim gibi çıkıntı vardı sonradan 3 çizgiye bölündü
Kubra-00 K123k sanırım erkek istiyorsun. 17.haftadan sonra cinsiyet değişen pek görmedim. Hakkınızda hayırlısı
Ftmsre Haticeburak06 hangi doktorlar söyledi yazabilir misiniz bende Ankara Sincan hastanesine gidiyorum da devlette cinsiyet söylemez dediler o yüzden hiç sormadım bile orda
Haticeburak06 Ftmsre ya hayır söylüyolar Doktorum ibrahim buğra Bahadır kesinlikle öneriririm çok iyi bi insan hiçbir ayrıntıyı atlamıyor kendisi. İlk hastaneye gittiğimde fatih demire gitmiştm ama O söylemişti ilk kız diye
Eessmr Haticeburak06 Haticeburak06 etlik şehirin aciline gittim bende geçen cinsiyet sordum o ara doktor bakmadım dur bakım dedi anlık baktı 2 saniye felan sürdü erkek dedi bu kadar kısa sürede gözükür mü ki bende o yüzden inanasım gelmedi
Haticeburak06 Eessmr inanma bence banada aynı şekil oldu polikliniğe gitmiştim ama ben.sormayı unutmuştum alel acele dur bakym erkek dedi