K123k 17 haftalık hamileyim özel hastaneye gidiyorum.. doktorum hep %80 kız olabilir bacak arası kapalı göremiyorum yandan bakınca kalkık durmuyor kız olma ihtimali var diyip duruyor.. Net konuşmuyor aynı doktora arkadaşımda gidiyor ona %100 kız diyormus net konuşuyormuş ona bana yanılma payı brakiyor. Ayrintilida öğrenirsin diyor 1 ay var ayrintiliyada 😭 değişen oldumu hiç
Adenala K123k Kuzenime de kız demiş doktor sonradan erkek dediler detaylı ultrasondan sonra ama onun doktoru kesin kız değişmez demiş bir sürü de alışveriş yapmışlar perinatolog erkek demiş benim kendi doktorum da hep kıza benziyor dedi detaylı ultrasonu bekledim değişmedi Galiba doktorun tecrübesine de bağlı erkekten kıza dönende oluyormuş burda okuduğum kadarıyla Allah gönlünüze göre versin 🌸🌸🌸
Damlaalyz K123k bana 12 ve 13. Hafta erkeğe benziyor dedi hatta pipi gibi bişey gösterdi büyük ihtimalle bu ama belli olmaz Kordon’da olabilir dedi 15. Hafta kıza benzetti 16. Hafta başka doktora gittim kesin kız dedi
Haticeburak06 K123k aşkım bize 14 haftada erkek dendi şuan 20 hafta kordonla karıştırılmış sanırım kız şuan🫶
Nil00 K123k 14. Haftada banada kesin erkek denildi bugün 18. Haftada gittim bu defa da kız dedi bende eşyalar almıştım herkese erkek demiştim büyük şok içindeyim emin olmak adına ayrıntılı ultrasonu bekliyorum
K123k Damlaalyz doktor da öyle dedi ya pek yanildimi görmem ama %20 yanilpa payı brakiyorum dedi ve çok merak ediyorum
K123k Haticeburak06 bugün doktor bacak arasını görmedi kapalı bacak arası dedi sadece yanda bakarak söyledi
dilan3535 Vallah değişebilir çünkü ben 12. Haftada %90 erkek dedi az bir yüzde de değil kesin erkek dedik 16. Haftada kendi doktorum kesin kız dedi bazı problemlerden dolayı genetik test verdim ordads kız çıktı yarın detaylı var oradıda kız dicek yani benim yanıldı yani detaylı veya genetik test olmadan doktor yanılabilir
K123k Nil00 işte bende bu netlik olmayınca bişey alamıyorum korkuyorum senin durum daha vahim olmus ya 🥺
Elisimmmm123 K123k evet benim değişti bacakları kapalı yüzde seksen kız dedi 16.haftada ama net konuşmadı. 20 haftalıkken bi gittik erkek baya bacak arasını açtı pipiyi gösterdi 🙂sağlıkla gelsinler de insan merak ediyor yine de
Eessmr Haticeburak06 ay inşallah benımde öyledir içime hep kız doğuyor ilk günden beri . senin hangı il hangi hastane canım
Ftmsre Haticeburak06 hangi doktorlar söyledi yazabilir misiniz bende Ankara Sincan hastanesine gidiyorum da devlette cinsiyet söylemez dediler o yüzden hiç sormadım bile orda
Haticeburak06 Mrv1234sim maalesef resim yok ama baya çıkıntı vardı görünüyodu ama 14te kızda olsa çıkıntı olması normal sonradan 3 çizgiye bölünüyor
Mrv1234sim Haticeburak06 benim 15 te dedi ucgen gibi bi cikinti var bacak arasında erkek kesin dedi ozeldeki doktor devlettekide net bisey diyemem dedi kime sorsam kız diyor instgramda bile sordum kaç kere kız dediler bi doktor erkek diyor
huysuz__ K123k nub çıkıntısı bahsettiği, dik açıda erkek yataysa kız . Dr yatay olduğu için kız demiş, benim çocuklarda kızın yatay erkeğin dikti , yabancı ülkelerde çok kullanıyormuş Bu yöntem