mickey Munevver_bozdogan İşlem sonrasında karnın şişiyor ve gaz sancısı oluyor. Bende 3 gün sürdü o süreç. Beni bayaa sıkıştırmıştı. Sonra rahatladım ama 3 gün canım çıkmıştı
Munevver_bozdogan Yyzxx bilmiyorum desem yani doktor son kontrolümde baya olduğunu söyledi ama sayı vermedi
Muratseyma2015 Ben genel anestezi ile oldum sonrasında adet ağrısı gibi bide ilk başta egilıp kalkarken agrım oldu ama cok degil benim acı eşiğim düşük olmasına rağmen dayandım 😊 transferim de genel anestezi oldu o hiç agrımıyor zatenn
Hayrisko Munevver_bozdogan iki kere yumurta toplama işlemi oldu ama hiç ağrı falan olmadı ikincisinde bikac gun sonra hafif sancı olmuştu korkulacak bişey değil rahat olun
Yyzxx Munevver_bozdogan oo maşallah maşallah şimdi bir de sağlıklı kaliteli embriyolar oluşursaa harikaaa 💖🥰🥰🥰
Munevver_bozdogan Yyzxx inşallah canım ya ama pkoslu olduğum için taze transfer olmayacakmışım donduracaklar 2 adet sonrası transfer yapılacak şuan rahmimi o güne kadar dinlendiriyorlarmış
Munevver_bozdogan Yyzxx canım hastaneden aradılar şimdi bugün ilk gün,26 altı yumurtadan 16sı döllenmiş nasıl sence , bi de size 5 günü arayacağız dediler Şu an iyi gidiyor diye düşünüyorum 🙏🏻
Yyzxx Munevver_bozdogan Ayy canım benim şimdi gördüm kusura bakma 🥹 güzel güzel 5.güne yarısı bile kalsa yeter kuzum
Munevver_bozdogan Yyzxx ay canım sabahtan beri telefonun başında bekliyorum aramadılar ilk gün aradıklarında sabah 9 da aramışlardı şimdi saat 12 ye geliyor moralim bozuldu beklemekten
Aabbccc Munevver_bozdogan canım hiç moralini bozma son gün benide öyle gec aradılar öldüm korkudan sonra saat 2 de aradılar merak etme dondurup öyle arıyorlar 😘
Munevver_bozdogan Aabbccc bugün 3.gün canım zaten 3.gün ve 5.gün arıyorlar. Peki 3.gün demi embriyo döndürülüyor ? 5.gün embriyo dondurma daha iyi diyorlar
Aabbccc Munevver_bozdogan 3.gunde 5.gunde donduruyorlar canım kalitesine göre değişiyor ben 5.gun sandım bugün kusura bakma evet 5.gun dondurma da gebelik şansı daha yüksek diyorlar aramadilar mi daha