Munevver_bozdogan Tüp bebeğe başladım ve yarın sabah yumurta toplama işlemim var anestezi ile yapılıyormuş yumurta işlemi yaptıran var mı ? İşlemden sonra ağrı oldu mu çok
19931994 Munevver_bozdogan kuzum hafif bi anastezi veriyorlar uyanıyorsun sonrasında hafif lekelenme olursa korkmana gerek yok bunlar normal , ben iyiydim açıkcası sadece azıcık leke gelmişti onun dışında unuttum gitti diyebilirim korkma canım benim inşallah her şey güzel olur 🤗
Cilemm1 Munevver_bozdogan dün bende de yumurta toplama islemi yapildi ilk ciktigimda sancim vardi adet sancisi gibi 10 dk ya bir gelip sordular sanci durumun nedir diye sancim artsaydi serum takacaklarmis ama zaman gectikce sancim azaldi evr gelince oturup kalkarken yine biraz sancim oldu ama bugun cok şükür iyiyim agrim sancim vs yok dün 2 damla da leke geldi.
Aabbccc Munevver_bozdogan ben pcos olduğum için zorlu geçti benimki baya canım ya ağrı oluyor agri kesici yapıyorlar
Melissahan Munevver_bozdogan Korkma canım hiç düşünme uyuyorsun zaten hiç birşey anlamıyorsun ben iki defa yumurta toplama işlemine girdim ilkinde çok korkuyordum bende bilmediğim için biraz ağrım şişkinlik olmuştu ama ikinci yumurta toplamamı bir ay önce oldum ve çok rahattım hiç stres yapmadım ve hiç ama hiç bi ağrım olmamıştı uyanınca bile hiç birşeyim yoktu inşallah seninde öyle olur🤲🏻♥️
19931994 Munevver_bozdogan 8 tane dondurmuştuk ama gebeyim şu an 6 tane kaldı👍🏼 Tuttu transferim çok şükür Rabbim sanada isteyen herkese versin
Melissahan Aabbccc Bende pcos luyum ama öyle aşırı bi ağrım olmamıştı herkesin vicudu bunyesini farklı oluyor
Yyzxx Aabbccc sizi uzun zamandır takip ediyorum ve herkesten olumlu cevaplar bekliyorsunuz ama ne kadar olumsuzluk varsa çevrendekilerle bunu paylaşıyorsunuz kusura bakmayın da modal bozacaksanız yanıtlamayın içinizde tutun.
Melissahan Bende pcos luyum ama öyle aşırı bi ağrım olmamıştı herkesin vicudu bunyesini farklı oluyor
Yyzxx Munevver_bozdogan hiçbir ağrı olmuyor siz hiç merak etmeyin olumlu olun her zaman olumsuz yazanları da kulak ardı edin🫶🏻 sadece anne olcağınız zamanı hayal edin acı dahi hissetmiyorsunuz. Benim 37 yumurtam vardı yumurtalar büyüyünce sanki içerisi dolu gibi hissediyorsunuz aksine toplamadan sonra bir rahatlama geliyor 🌸🌸🥰🥰
Munevver_bozdogan Yyzxx bilmiyorum desem yani doktor son kontrolümde baya olduğunu söyledi ama sayı vermedi