Kızlar ben çarşamba sabah doğum yaptım. İlk ağız sütü dedikleri geldi ama şuan damla süt gelmiyor bebeğim bugun nerdeyse hiç beslenemedi. Doktorumuza kaç kere söyledim kesinlikle mama verdirmiyor ona yeter göğüsünden gelen diyor. Ama bebek açlıkdan ağlıo sürekli aranıyor. Bide iyice sarardı sarılık olucak. Sizce napmalıyım??
Sütüm yok hastane mama verdirmiyor
???????
Kızlar bi fikir verin???
Ben senin yerinde olsam gizliden verirdim ben 2 3 emzirmede bir mama ver dediler öyle verdiğim halde sarılıktan hastaneye yatirmaktan zor kurtardık mamadansa çocuğu hastaneye yatırmak daha üzücü bence
Yani en azından 3 saatte bir 30 ml mama verin derim ben
Çocuk aç duracak değil ya, ver ama şırıngayla ver biber ona alışmasın mamayı hazırla bir bardağa 5 ml çek çek ver, sütün gelene kadar
Nur_gnn Allah analı babalı bıyutsun ıns bebegını cnm sen kesınlıkle dınleme aZ da olsa mama ver benım kızım dogdugunda ızın vermedıler sarılık oldu 3gun tedavı gordu yogun bakımdanhalbukı ilk cocukta annem vermıstı sutum gelene kadar ve cok sukur sarılık olmamıstı.
Gizemmisler ya anlamadö sabh bir şeyi yoktu sapsarı kaldı kuzum. Neye inadlaşıon süt yok yani
Ebruebru1991 yaa evet hem sarılık hemfe gözümün önünde aç ağlıyo bebek. Sütüm olsa vermek istemem heralde
Nur_gnn eşiniz dışarıdan alıp getirsin size verin dinlemeyin onları ben önceden alıp hastane çantasına koyucam mama.
Nur_gnn evet bsover sen kimisi inat ediyo benim görümcem inat etti vermedi mama çocuk 4 gün hastanede yattı dediğim gibi 2 3 saatte bir ver en azından çocuğa da günah bu sefer doğumdan sonra fazla kilo kaybedince eve bile gondermeyebiliyolar
Gizemmisler yaa kilosu felan umrumda değil deli gibi ağlıyor artık açlıktan anlamadm bu hastaneyi el kadar bebekle neyin inadı
Nur_gnn canım ben emzirmeme rağmen sarı olmuştu bebeğim 1 ayda anca geçti eğer emiyorsa doyar midesi bi damla zaten hiç emmiyorsa ver. Doktorun bi bildiği vardır. Ağlaması normal ama ağlayan bebek açtır diye düşünme sadece. Sağlıkla büyüt inşallah
- Düzenlendi
Nur_gnn Doktor pinpirikli mi nedir? Süt yoksa mama ihtiyaç, ne dinliyorsunuz siz bunu. Doktorlarla hemşirelerle konuş, baktın bisey yapmıyorlar mi başhekime gidin konuşun, şuan çocuğa takviye vermeleri gerekiyor. Doğum çantasına biberon boşuna mı koyuyoruz biz. Hastanenin kendisi mama aldırırken bu neyin kafası.
Nur_gnn doktora ne ya çocuk sarılık olsa hastane hastane dolanırsın el kadar bebeyle ben de yeni doğum yaptım hemşireler kendi hazırlayıp getirdi hemen mama aldır 30 yap bebek içsin çocuğun şekeri düşer ne doktorlar var ya Allah yardımcın olsun