Janset2105 Seymaemre ben 10 lu almadım 6lı aldım eldiveni yok mesela içinde ama üst penyesi kendinden eldivenli çorap yok içinde çorap zaten alıyoruz ekstra olarak takımın içine ondan koydum yani illa hastane çıkışını ilk giyeceği kıyafeti 10 lu almak zorunda değiliz bence lcw den aldım 79.95 TL ye ama geçen hafta gittim aynı takım 59.90 a düşmüş 😔ayrıca orda paketi bozulmuş bi takım buldum yine 6 lı battaniyesi felan da var 79.95 e aldığımın aynı adetlerinde 45 TL idi onu da aldım 2sini de hastane çantasına koydum işim görüldü şahsen
minik-mucizem Anne bebek özel tasarımlar diye bi sayfa var instagramda ordan isme özel 160 tl ye yaptrdm kanatlı modellerdeen. Az bi süre giyicek ama dayanamadm çok begendm yaptrdm valla 😄😍
Deryakaya1802 Seymaemre soobede 10lu mu 8li mi emin değilim 59.90dı, trendyolda dün o ürün 42 liraya geliyordu. E bebekte de uygun hastane çıkışları var 🤔
Suzitosuzi Seymaemre Evebek sitesinden kampanyadan 80 ya da 90 a aldım ta yazın. Aynısını bir kaç yerde sordum 150 diyen oldu 170 diyen oldu
Aysglsvm Seymaemre aziz bebenin kendi mağazalarında çok daha uyguna satılıyor. Aklınızda olsun almayı düşünürseniz internette en uygun 140 a bulduğum takımı mağazada 70 küsüre satıyorlar şok oldum
Cagla87 Edaceho Ben 11li hastane çıkışını hepsiburadadan almıştım 80 tlye. Kumaşı çok sert geldi bana. 5lileri lcwden aldım. Sonra bu siteyi keşfettim. Tulumlarını, pijama takımlarını, alt açmasını v.s bu siteden aldım. Çok memnun kaldım.
Merveyl Kapatan bir mağazadan 10 lu yu 25 tl gibi komik bir rakama aldım daha kalitelileri vardı 40 ve 50 arası değişiyordu gaye bebenin kiler falan 45 tl ydi
Merveyl Merveyl hatta du isim kurmalık lar varya cok güzel setler 10 parça ayakkabısı bile oluyor içince onlarda 60 tlydi
celileturk Seymaemre soobe nin ürünleri çok güzel . Ben internet ten soobe den aldım 59 tl ye. Üstelik çift taraflı 😂
secilertu TugceSenelKavak n11.com’dan Aziz Bebe Kız Bebek Hastane Çıkışı Zıbın Seti 10lu 0-3 Ay 10142 seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla! https://urun.n11.com/hastane-cikisi-ve-mevlut-takimi/aziz-bebe-kiz-bebek-hastane-cikisi-zibin-seti-10lu-0-3-ay-10142-P210465211
Edaceho Cagla87 tamam canım çok sağol geri döndüğün icin baktim gerçekten de çok uygun bende burdan alacağım