Elaylama Seymaemre valla ben bizim burada kapatmak üzere olan bi yerden aziz bebe bulmuştum 50 tl 🙊 internette bile en uygunu 80 tl'ydi 4 ay önce falan. Şans diyorum ☺️
ATC Seymaemre ebebekte indrimdeyken aldım 77₺ 😂 şimdidee indirim var %50 hastane çıkışları 60-70 hep bak canım istersen 5 ki olanlarda 30 falan internet sitesinde gördüm
Busrababuz Seymaemre canım internette pahalı mağazalar da daha uygun tabi büyük markalardan bakma daha uygun penye çok hastane cikisi var Sadece doğduğunda giyeceği birşey evde bir sürü cicisi onu bekliyor olacak 😊😊
Rojinn 1 tanesini 85 liraya bi tanesini 80 liraya 10 lu aldım 3 tane 5 li hastane çıkışı aldım 17 buçuk liradan
Efuli53 Seymaemre bizim burda fulla magazaları var orda 70tl gördüm:) almadım ama %100 pamuk yazıyordu büyük kutulu guzel. Bıze görümcem aldı andy wawa.dan 180 liraya. o almasaydı bn 70liralık alırdım 😂
Aryam deletedmom6295 nerden bana bu konulardada yardimci olur musun bandirmadan aldiysan burdan almak istiyorum tum ihtiyaclarini🙏🏻😊
FatmaAzra_ Seymaemre 100 tl ye harika bi cikiş aldim kumasi 100 de 100 pamuk yumusacikk. 100 tl nin altindakiler hep sert kumasliydi iyi ki almadim