Hulo2105 Selam güzel anneler gebelik nasıl gidiyor? Benim gibi hiç belirti yaşamayan var mı? Sadece göğüs hassasiyetim var arada da bulantı o kadar. Bazen korkuyorum bebişe mi bişey oldu diye 🙁 sizler nasılsınız?
ZeyHus33 Hulo2105 o korku bende hep var ya 13 haftalık olduk hala migdem blanyor yemeklerden soguyorm hareketlerini anlamadmiz için korkuyoruz napyor bisimi oldu iyimi fln
Seldahilal Hulo2105 korkmana gerek yok canım benimde o haftalarda hicbi belirtim yokdu normaldir hem dhaa güzel böyle bulantı vs olması
Baby___00 Hulo2105 bende göğüslerime elimi dahi dokunamıyordum şimdi geçti arada bi bulantı oluyor bende korkuyorum belirtiler Niye gidiyor diye
Hulo2105 ZeyHus33 evet daha çok küçük sürekli görmek istiyorum iyi mi diye günler de geçmiyor😢 burda öyle şeyler okuyorum ki korkuyorum açıkçası
bdenerigokce Hulo2105 ben felaket tellalıyımdır, midem bulanıyor acaba kalbi durdu diye mi bile düşündüm doktorum gülüyordu😂😂😂
ZeyHus33 Hulo2105 yemin ediyorm bende aynı durumdaym burdan gorduklerimizden etkileniyorz açıkçası ben ilk hastaneye gittim hamile oldumu ogrendimde doktora dedm boş gebelk olablrmi düşün insan psikolojisini çok etkiliyor
Gizem_Kanat 8.haftam çevremdeki herkesin midesi bulanıyor. Belirtileri oluyor bende tık yok acaba biseymi oldu diyip koşa koşa hastaneye gidiyorum bu hamilelik beni panik atak hastası yaptı😁🥺
Hulo2105 Gizem_Kanat aynıı benn. Biraz beni burda yazılanlar da korkutuyor kalp durması kanamalar falan Allahım korusun hep dua okuyorum😓
Hulo2105 Seldahilal öyle tabi ama kimisi 5. Haftada başlıyor kusmaya bende diyorum Allah Allah bende mi bişey var😂
tubik_ Hulo2105 bende tam olarak bu evham yüzünden dün yeniden doktora gittim, doktor bebeğin gayet sağlıklı olduğunu ve sakin kalmam gerektiğini söyledi. Bebek büyüdükçe belirtiler azalacak dedi. Birde sat tarihine ulaşmışız
Zynpkcn tubik_ O nedemek yam anlamadim yani hani demissiniz ya biz sat tarihine ulasmisiz ne demek o acaba ilk defa duydum
Hulo2105 tubik_ benim de kontrolüm 30 unda sata göre hafta söyliycek. 3 kere gittim 3 ünde de de 5 haftalık dedi. Dedim hocam bu çocuk büyümüyor mu hiç😂