Sibel92 Selinnnncim 6+3 dü benim ilk o zaman duyulmuştu ama daha minik olduğu için çok uzaktı şuan 7+1iz bir hafta sonra tekrar gidicez duymak için
Pink17 Pink17 Selinnnncim ne gibi belirtilerin var peki benim iki gündür belirtilerim azaldı sanki bi defa düşük yaşadım çok korkuyorum 😣
Selinnnncim Sibel92 3+4 gittiğimde kese oluşmuş 2 hafta sonra gelmemi söledi doktorum p.tesi gitsem duyabilirmiyim acaba
Kubra66 Selinnnncim kuzum sen erkenmi öğrendin gebeligini ? Ve ne gibi belirtilerin olmustu ? Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕
Sibel92 Selinnnncim banada aynısını söylemişti kese oluşmuş tekrar gel kalp atışı duyalıl dedi ve dediği tarihte duyduk Şimdi 8. Haftada gel dedi onda daha het duyucaz inşallah
Bhr9189 Selinnnncim korkma canım benimde ilk gebelik hamile olduğumu öğrendiğimde 5hafta 6 gündü doktor keseyi gördü küçük olduğu için kalp atışını duyamıyorum korkmana gerek Yok dedi bi hafta sonra gel bakalım dedi gittik çok şükür duyduk şuan 12 hafta+4 günlüğüz😍🤲🏻❤️
Selinnnncim Kubra66 evet canım öğrendiğimde beta 33tü çok minikti 2 güne bi değerlere baktılar yükseldi çok şükür geç dölleme olmuş son regl tarihime göre 8 haftalık olması gerekiyor ama şuan 5+5 keseyi gördük çok şükür kalp atışlarınıda görürüz inşalla🙏🥰
Findk9227 Ay bizde 5+3 teyiz sürekli aklımda haftaya cuma gidicez kalp atışı için çok heyecanliyim merak ediyorum 😕
Denizgumuskaya Ayyy kızlar allah yardımcınız olsun valla sizin haftaları gördükçe dargınlık geliyor içime 🤭🤭 biz şükür ki o ilk haftaları atlattık 25 olduk 🙏🏻🙏🏻 25 bile daha çok gibi geliyrdu ama yok değilmiş 🙂🤗 sağ salim kucağınıza alırsınız insallah bebelerinizi